Pretraži

,,BILO JE BOLNIH MOMENATA KADA SAM PLAKALA“: Milica Pavlović iskreno o teškim trenucima u svojoj karijeri

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Milica se posebno osvrnula na žiri, koji ju je ocenjivao u "Zvezdama Granda", i njihovom ophođenju prema njoj.

– Najteži trenutak je taj kada vas pojedini članovi žirija…ti misliš da oni tebe vređaju i možda neki od njih te zaista vređaju. Ja s ove tačke gledišta danas mogu da kažem da to jesu radili – priznala je pevačica našoj voditeljki Danici Nikolić.

Pavlovićeva je otkrila kako se borila sa tim teškim momentima, ali i kako se osećala zbog takvog iskustva u takmičenju.



– To iskustvo treba da pretočiš u ono pozitivno i da sam sa sobom se izboriš, iako ti je krivo i bolno. Ja posle toga odem kući i plačem i nije mi dobro, da samo u tom momentu kažeš sebi "on može to da ti kaže" – rekla je ona i dodala:

– Da li je okej, to je već druga stvar, ali on može jer ima kredibilitet kod naroda i oni će mu ili zameriti ili ne, ali njemu se može, a tebi se ne može da uđeš u konflikt jer si neko koga narod upoznaje. Ti imaš cilj, a to je finale i posle finala da nastaviš dalje.

Milica je sa Danicom takođe pričala o nepravednosti žirija prema njoj na takmičenju, planiranju koncerta u Areni, novom albumu, predstavljanju partnera u javnosti i planovima za ovu godinu. Ukoliko ste propustili emisiju u petak u 20 sati na IDJTV-u, imate priliku da ja pogledate na našem Youtube kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz