Pretraži

„BILO BI MI LAKŠE BEZ TE VEZE“: Barbara Bobak otvoreno o Darku Laziću

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Nakon što su okončali ljubavnu vezu, Darko je uplovio u novu romasu sa Katarinom, devojkom koju je sreo u teretani a sa kojom je ranije već bio zajedno.Međutim, Barbara je istakla da je to nije pogodilo, te da je ravnodušna kada je o njemu reč.

– Pa sad, planovi, to je bila više onako neka priča. Zaboravila sam to, bukvalno sam izbrisala iz glave. Tako da i da me pitaš, ja ne poznajem više tog čoveka. Da bi mi bilo lakše bez te veze u životu – bilo bi tako da… Ali hajde, ne kajem se – kaže Barbara i otkriva da li je u nekom trenutku pomislila da bi bilo bolje da joj se ništa od toga nije desilo.

– Milion trenutaka, bukvalno. Ali, izbrisala sam iz glave sve to tako da, kao da me pitaš o nekoj nepoznatoj osobi. Niti me interesuje, niti pratim, niti smo u kontaktu, niti sa bilo kim u svom okruženju razgovaram o njemu, tako da baš nemam šta da ti kažem na tu temu – ističe pevačica.

 Ona je sada otkrila i koji od naslova u medijima ju je najviše pogodio.

– To je bio jedan od prvih naslova kako su kao komšije oplele po meni, pa je jedan pametnjaković pričao kako sam ja laka ženska i svako veče dovodim novi auto kući, a mene dovoze kolege sa svirki. A šta ćeš, ljudi su glupi i jako su zavidni, pa kad neko iz tvog okruženja uspe iako ja tad nisam ništa konkretno uspela, samo sam se provlačila kroz novine, ali je to njemu očigledno zasmetalo, a pritom može tata da mi bude. Dobiješ tako priliku da pričaš o nekome, pa umesto da kažeš nešto lepo, ti izabereš da kažeš nešto ružno. Mislim, hoćeš li imati ništa od toga, ali eto dobio je svojih pet minuta slave u selu i dobiće ih sad opet. Nema na čemu – rekla je Bobakova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz