Pretraži

Bili su jedan od najskladnijih parova, a onda je usledio raskid: Popularni reper PREVARIO je Saru Reljić, pevačica otkrila sve detalje

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sara Reljić progovorila je o vezama i otkrila šta je uradila kada je saznala da je prevarena!

Poznato je da Sara svojim izgledom pleni od kako se pojavila na javnoj sceni, a danas važi za jednu od najtraženijih pevačica na našim prostorima, bar kada je o privatnim proslavama reč.

Iako je aktivna na društvenim mrežama, te njeni fanovi neretko imaju priliku da uživaju u njenim fotografijama i klipovima, Sara se trudi da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Mlada pevačica već neko vreme uživa u vezi sa mladićem koji živi u Australiji, te se trudi da održi ovu vezu na daljinu, ipak ona svog izabranika retko pokazuje, ali po njenim fotografijama evidentno je da pevačica blista i uživa u ovoj ljubavi.

Sara je postala poznata javnosti nakon učešća u jednom rijalitiju u kom je između ostalog uplovila u vezu sa popularnim izvođačem Vojketom. Tokom rijalitija oni su važili za jedan od najskladnijih parova, a do njihovog raskida je došlo 4 meseca nakon izlaska iz istog.

Ipak u periodu dok su bili zajedno, Vojke i Sara su sarađivali i na muzičkom polju, te je reper uradio nekoliko pesama za svoju izabranicu.

Foto:Youtube printscreen/Sara Reljić

Sada je Sara na jednom prestoničkom događaju govorila o ljubavi, vezama, ali i prevarama, prilikom čega je otkrila jedan detalj u koji javnost nije bila upućena, a radi se upravo o vezi sa Vojketom.

„Imam jednu interesantnu priču. Meni je jedan bivši dečko napisao pesmu, koja se zove ‘Ako, ako’. U toj pesmi se radi o tome da ona ne želi da on nju vara i da mu bude druga opcija ili tako nešto, a onda se ispostavilo da je on mene varao. Bila sam u fazonu ‘Aha, čovek je sam sebi napisao osvetničku pesmu'“, ispričala je ona za domaće medije, pa priznala kako je reagovala u toj situaciji.

„Totalno sam se zatvorila u sebe. Nisam htela ništa da radim po tom pitanju, ja sam samo rekla ‘Nek’ ti je sa srećom’.“

Ova Sarina pesma broji preko 5 miliona pregleda, a muziku, tekst i aranžman radio je upravo Vojke, te iako ga pevačica nije pomenula imenom, jasno je da se radi upravo o ovom popularnom izvođaču.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz