Pretraži

BILI SMO U SVAĐI, NE MOGU DA LAŽEM… Tanja Savić konačno progovorila o sukobu koji je imala sa suprugom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private
  • Istina je da je Dušan otišao u Australiju sa decom, ja sam kod majke sama, naravno da nisam dobila batine, da li bi neko živeo sa takvim čovekom. On je otišao zbog korone, on je rešio ranije da ode, a ja sam ostala zbog nastupa, imala sam zakazane nastupe – rekla je Tanja u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

  • Bili smo u svađi, ne mogu da lažem, mi se svađamo i mirimo, nemamo spokoj, ali mi se volimo. Jedina svađa koju imamo je ta Australija, on želi tamo da živi, da se deca tamo školuju, a ja vučem konce ovamo, ja sam ovde rođena. Oni su tamo, u karantinu su, na bezbednom su, srećni su, deca vole tamo da budu, nemam nijednu drugu informaciju – dodala je ona.



Pored toga, pevačica je potvrdila i da su ona i Dušan i dalje zajedno, iako su pojedini mediji pisali suprotno.

  • Jesmo, zajedno smo, dopisujemo se, čujemo se svaki dan, šaljemo poruke jedno drugom, nikad nismo stavili tačku na odnos – rekla je u pomenutoj emisiji.

Međutim, pevačica i dalje negira da je muža prijavila za zlostavljanje i da je zbog toga bila u policiji.

  • Taman posla da bih ja trpela nasilje, ja imam decu sa tim čovekom, odnosno mojim mužem, on je i dalje moj muž. Naravno da nisam dobila batine, da li bi neko živeo sa takvim čovekom. Dušan je dobar otac mojoj deci. Posećivala sam ranije policiju, kako da vam kažem, za neke druge stvari – rekla je Tanja.

Ona je navela i da joj je u rodnoj kući trenutno lepo, ali da joj nedostaju deca.

  • Kod kuće mi je odlično, imam prijatelje, rodbinu, mama mi kuva, snajka kuva, čeka nas doručak u krevetu, to u Beogradu nisam imala. Jedino što mi neodstaje su deca – dodala je Tanja.

Da podsetimo, Tanja Savić je sa mužem i decom godinama živela u Australiji, ali je nedavno odlučila da se vrati u Srbiju kako bi se posvetila svojoj pevačkoj karijeri. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz