Pretraži

„BILI SMO RADNIČKA PORODICA“: Sloba Radanović se prisetio detinjstva i otkiro kako su tada slavili praznike

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Iako ističe da je sada Božić proveo sa svojom porodicom na najlepši način, on se prisetio vremena kada stvari nisu bile baš takve.



  • Praznike sam proveo sa porodicom. Ja gledam da Badnje veče, Božić, Nikoljdan i Vaskrs ostavim za moju porodicu. Bilo je predivno, porodična atmosfera, to je dan kad gledamo da sumiramo sve i da ulepšamo jedni drugima vreme, da napunimo baterije. Kad pomislim na Božić i novogodišnje praznike, podseti me na detinjstvo – priznao je Sloba, pa objasnio:

Mi smo bili obična, radnička porodica, ništa nije bilo ekstravagantno, ali je bilo mnogo topline, ljubavi. Prva Nova godina koje se ja sećam to je bila 1994, neke restrikcije struje, otac mi je doneo paketić iz firme, neki plastični vozić, uvek se setim te scene – kazao je on. 

Poznato je da je Slobina supruga Jelena u drugom stanju, te da će par uskoro dobiti sina, a pevač ističe da neće biti strog roditelj.

 Moj otac nije bio strog, nije ni majka, ali je bila stroža od njega. Mislim da neću biti strog. Ja i kad se naljutim na nekog, to me drži pet minuta, nisam osoba koja može da bude ljuta dugo, to mi je gubljenje vremena. Najviše me brine kako ću da uhvatim sina, da ga držim, mali je. Imam jednog druga koji mi je rekao: „Pričaju to je neizmerna ljubav, koja neizmerna ljubav, ja sam godinu dana samo strah osećao, nisam znao šta ću sa njim" – otkrio je Radanović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz