Pretraži

Bili Ajliš će biti najmlađi hedlajner u istoriji na popularnom muzičkom festivalu

Showbiz
0
Photo: Instagram/billieeilish

Bili je te vesti podelila na svom Instagram profilu, gde je pozirala u širokoj crnoj Glastonbury odeći, a kasnije je stigla potvrda od organizatora manifestacije Emili Evis.

  • Izgleda kao savršen način da se vratimo, ne mogu da dočekam – poručila je ona, dok je Evis istakla da "ne može biti srećnija" da dočeka zvezdu.


Ajliš će imati 20 godina i šest meseci kada stane na "Pyramid" binu sledećeg juna – biće samo tri meseca starija od Marka Hamiltona iz "Northern Irish benda Ash" koji su otvorili festival 1997. godine.

Podsećamo, dvostruka dobitnica nagrada, koja je nastupala na Glastonbury festivalu 2019. godine, prisustvovala je premijeri filma o Džejmsu Bondu "No Time To Die" sa svojim bratom nakon što je napisala pesmu za pomenuto ostvarenje. Pevačicino pojavljivanje na festivalu 2019. kritičari su ocenili kao njen trijumf.

Ona je za tu priliku izabrala brend "Stella McCarteney", u čijoj se odevnoj kombinaciji pojavila na sceni, na kojoj je publika pevala sve njene pesme poput "Bad Guy", "All Good Girls Go To Hell" i "You Should See Me In A Crown". 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz