Pretraži

BILA SAM U DUGOVIMA: Mia Borisavljević priznala da je pozajmila 50.000 evra, pa otkrila sve o teškom periodu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Mia je otvoreno govorila o početku pevačke karijere, pošto ju je jedan od fanova pitao da li je istina da je tada bila u dugovima zbog snimanja albuma prvenca.

– Snimila sam prvi album i zadužila se. Posle sam jedno dve, tri godine vraćala sve te dugove – priznala je ona i dodala:

50 hiljada evra mi je bila pozajmica za album da bih završila šta sam započela. U suštini dobro sam i prošla, koliko albumi koštaju.



Pevačica je otkrila da se i kasnije suočila sa problemima, koji su se našli na njenom putu uspeha.

– Svakako da je početak karijere bio najteži. Međutim, ne mogu da kažem da je to bio jedini težak period u karijeri. Imala sam dosta nekih problemčića i prepreka. Ja sam osoba koja je za sve morala da se pomuči duplo. Takva mi je karma, nemam pojma. Ali zato mi je svaki uspeh bio slađi i bolji. Jeste mi taj početak možda bio najstresniji. Ne mislim da će mi ubuduće sve ići lako, bez obzira što sam 11 godina na estradi, jer znam kakav mi je horoskop – objasnila je Mia.

Pogledajte emisiju "One on one" u kojoj je Mia Borisavljević odgovorila na pitanja: "Da li bi snimila duet sa Jelenom Karleušom?", "Kako su se upoznali ona i Bojan?", "Da li sluša svoje pesme i koje najviše?", "Da li bi ponovo snimila duet sa MC Stojanom?", "Da li su plastične operacije i dalje tabu i šta je sve radila?", "Da li je ljubomorna?" i "Čime ne bi volela da joj se bavi ćerka Ema kada poraste?"

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz