Pretraži

„BILA SAM PRESREĆNA KAD SAM DOBILA POZIV“: Breskvica postala ambasador čuvenog holivudskog ostvarenja u Srbiji! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Film "Paklene ulice 10" je poslednji nastavak ove planetarno popularne franšize. Nakon tri decenije i brojnih nastavaka ekipa glumaca je ostala ista, a obožavaoci ovog filma su mu ostali verni nakon svih ovih godina. Premijera filma zakazana je za 17. maj u Cineplexx-u, u tržnom centru Galerija.



Ono što je mnoge zaintrigiralo i obradovalo jeste činjenica da je za ambasadora ovog filma u našoj zemlji izabrana popularna pevačica Breskvica. Ona je otkrila kako je došlo do ove saradnje i koliko se raduje novom delu popularnog filma.

Meni mnogo znači, stvarno sam bila presrećna kada sam dobila poziv. Ceo dan sam svima pričala i hvalila se da sam ja ovde ambasador. Očekujem da me pomeri kao i svaki dosad koji sam pogledala. Meni je taj film toliko drag da mislim da nema šanse da me razočara i ne mogu da dočekam da ga pogledam. Poslednjih mesec dana očekujem tu premijeru i jedva čekam da pogledam film i da budem tu sa porodicom i prijateljima, mislim da će biti baš baš divno – rekla je Breskvica.

Šta je još obeležilo prethodnu nedelju možete pogledati u novom izdanju IDJMash-a.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz