Pretraži

„BILA SAM IZBEZUMLJENA“: Kim otkrila da joj se zbog dijete vratila psorijaza

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim otvoreno priča o kožnim problemima sa kojima se bori, a tako je bilo i ovog puta, kada je otkrila da joj se vratila psirijaza.



Ona obično jede vegetarijansku hranu, a sada je ponovno jela pravo meso kako bi što više smršala da bi mogla da obuče kultnu haljinu Merilin Monro za Met Galu, te joj se psorijaza pojavila kao reakcija na meso.

  • Psorijaza mi je izbila po telu i dobila sam psorijatični artritis pa nisam mogla da pomeram ruke. Bilo je izrazito bolno i morala sam da odem kod reumatologa, koji mi je dao lekove. Bila sam potpuno izbezumljena – ispričala je Kim za  magazin Allure i objasnila kako je došlo do toga:

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

  • Kad sam prvi put probala haljinu nije mi odgovarala i rekla sam im – dajte mi tri nedelje i obući ću je. To je bio izazov, nešto kao filmska uloga. Bila sam odlučna da je obučem. Nisam pipnula ugljene hidrate i šećer za to vreme. Posle Met Gale jela sam sve i krofne i picu – rekla je rijaliti zvezda, koja je nakon toga izbacila meso iz ishrane.

Podsećamo, rijaliti zvezda je na samom početku "U korak sa Kardašijanovima" otkrila da joj je dijagnostikovana psorijaza, a da je prvi "napad" psorijaze imala sa 25 godina. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz