Pretraži

„BILA SAM DVE GODINE STARIJA OD HANE“: Bekvalčeva o svojoj prvoj velikoj ljubavi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Ona se sada prisetila svoje prve velike ljubavi i istakla da je tada bila samo dve godine starija od njene ćerke Hane, zbog čega danas na te stvari gleda nešto drugačije, odnosno iz ugla roditelja.



  • Kada na određene stvari gledate iz ugla roditelja, sve vam je strašno i nikada vam vaša deca, ženska pogotovo, nisu dovoljno velika. Ja sam tada zaista bila u ozbiljnoj vezi i, naravno, verovala da sam najpametnija i da sve mogu sama. Trudim se da pronađem balans između „biti dete” i „biti roditelj”, pa da Hanu kroz prizmu njenih godina razumem, a da joj, s druge strane, iz ugla majke postavim određene granice – objasnila je Bekvalčeva.

Prema njenim rečima, ona sa Hanom ima dobar odnos, te ističe da nije klasična mama, ali da zna da postavi granice.

Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

– Htela sam da kažem da nisam mama zbog koje klinci, kad dođu kod nas, prevrću očima, ali nisam im ni drugarica. Ne razumem majke koje kažu: „Moja ćerka i ja smo drugarice”. Hana ima svoje prijatelje, a ja niti mogu, niti želim da imamo takav odnos – napomenula je pevačica.

Kako Nataša važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni, ona se osvrnula na svoju liniju i otkrila da su za to zadužene disciplina i vežbe:

– Reč je isključivo o disciplini, dobroj organizaciji, hrani, nezi, zdravom načinu života i aktivnosti, što fizičkoj, što životnoj. Sve je to podjednako važno. Znači upoznajte svoj organizam i nađite dobrog nutricionistu – pojasnila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz