Pretraži

„BILA SAM BEZVOLJNA, OPADLA MI JE KOSA“: Sanja Vučić progovorila o bolesti koju ima

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Sanja je u jednom intervjuu za domaće medije otkrila da je saznala za bolest, tako što je primetila da nešto nije u redu sa njenim raspoloženjem i telom. 

– Jednostavno sam primetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i otišla sam na analize. Koža mi je bila jako suva, opadala mi je kosa, dobijala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna – rekla je Sanja. 



Ona je navela da su joj par meseci pre nego što je ustanovljeno u čemu je problem, bili najgori. Prvo je posetila ginekologa, jer je mislila da promene koje oseća mogu biti psihološke, ali i hormonske. Tek nakon što je uradila detaljne analize i bila u poseti brojnim lekarima, ustanovljeno je da ima problem sa štitnom žlezdom. 

  • Bilo je leto, ja sam bila kod kuće bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost – izjavila je pevačica. 

Po njenom mišljenju do ove bolesti doveo je stres, pa sada veoma pazi na svoje zdravlje, te kroz meditaciu i jogu pronalazi unutrašnji mir, koji je jako bitan za nju. Pored terapije koja joj je prepisana, ona koristi i homeopatiju, pa se sada oseća kako treba. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz