Pretraži

Bila je njegova vatrena obožavateljka, a onda postala i njegova supruga: Veza Hejli i Džastina Bibera bila je sve samo ne jednostavna, a evo kako je sve počelo

Showbiz
0
Credit: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kanadska zvezda Džastin Biber i njegova supruga Hejli svojim odnosom i „dejting“ istorijom su oduvek privlačili posebnu pažnju javnosti, a vremenska linija njihove veze je u najmanju ruku – komplikovana.

Upoznavanje: novembar 2009. godine

Iako potiče iz popularne porodice Boldvin, te važi za jednu od nepo dece Holivuda, Hejli je u ranim tinejdžerskim godinama bila delimično nepoznata javnosti, ali je još tada bila jedna od vatrenih fanova Džastina Bibera i njegove muzike. Poput mnogih devojčica u tom periodu, jedino što je želela bila je fotka sa Džastinom ili da bude odabrana za „One Less Lonely Girl“ na njegovom koncertu.

S obzirom na to da je bila dete poznatog holivudskog glumca, Stivena Boldvina, njoj nije bilo teško poput drugim devojčicama da do ove fotografije i dođe. Hejli je njen otac poveo na jedan crveni tepih na kom se našao i Džastin, te je njen san taj dan bio i ostvaren.

Džastin i Hejli na premijeri njegovog filma: februar 2011. godine

Dve godine nakon njihovog zvaničnog upoznavanja, Hejli se našla na premijeri njegovog filma, gde su i pozirali za medije i paparace.

Hejli je kasnije za medije izjavila kako joj je Džastin oduvek bio sladak, ali da nikada nije bila njegov fan.

Hejli kao fan veze Selene Gomez i Džastina Bibera: maj i septembar 2011. godine

S obzirom na to da je Hejli verno pratila svaki Džastinov korak i podržavala njegovu karijeru, ona nije propustila ni da isprati vezu Selene Gomez i Bibera. Ona je na svom Tviter profilu komentarisala njihovu vezu i, može se reći, bila fan iste.

U jednom trenutku Hejli je na svom tviter nalogu napisala: “Nije me briga šta drugi kažu, ali Džastin Biber i Selena Gomez zajedno su prava definicija tinejdžerskog sna!“ nakon čega je obrisala tvit, a onda par meseci kasnije je napisala još jedan tvit podrške njima: “Ja sam sigurno 100% tim #Jelena.“

Hejli je dosta puta tvitovala Džastinu, a 2012. mu je napisala: “Da li možemo da razgovaramo o tvojoj tamnoj kosi na sekund..“ i dodala hešteg #itlooksreallygood 

Džastin i Hejli u crkvi: novembar 2014. godine

Njih dvoje su ponovo stupili u kontakt 2014. godine kada su se sreli u crkvi, u koju su nakon toga počeli redovno zajedno da idu, sa prijateljicom i supermodelom Kendal Džener.

Džastin je jednog dana ušetao i bio kao “Hej, odrasla si“ i tako je on vremenom postao moj najbolji muški prijatelj, ali nismo izlazili zajedno u smislu dejtova“, ispričala je ona jednom prilikom za američke medije.

Potvrda veze: decembar 2015. godine

Njihova druga zajednička proslava Nove godine donela i ozvaničenje njihove veze. Iako je Džastin tada i dalje bio u turbulentnim odnosima sa Selenom Gomez, sa kojom je bio u „on-off“ vezi, a u pauzama su se viđali sa drugim ljudima, on je tada jasno stavio svima do znanja da je sada sa Hejli u vezi.

Fotka njihovog poljupca u ponoć gotovo je „oborila“ internet, a komentari obožalaca mladog pevača bili su podeljeni.

Veridba: jul 2018. godine

Iako je par od ozvaničenja veze prošao kroz brojne turbulencije, te su se upuštali i u druge ljubavne odnose, u julu 2018. godine stigla je neočekivana vest za sve, a to je da se miljenik ženske publike verio sa Hejli Boldvin!

Do veridbe je došlo na Bahamima, u romantičnoj atmosferi, a par je mesec dana kasnije otpočeo i zajednički život.

Privatno venčanje: septembar 2018. godine

Dva meseca nakon veridbe i mesec dana nakon što su otpočeli zajednički život, par je u tajnosti izgovorio sudbonosno „da“, nakon čega je Hejli na društvenim mrežama promenila svoje prezime iz Boldvin u Biber, tačnije u Hejli Roud Boldvin Biber.

Glamurozna svadba: septembar 2019. godine

Godinu dana nakon intimne ceremonije, par je organizovao i veliko venčanje za brojnu porodicu i prijatelje. Mediji i paparaci su sa nestrpljenjem iščekivali ovaj dan, te su svi detalji pažljivo propraćeni.

Naravno, ni njihovo venčanje nije prošlo bez brojnih spekulacija, pa su se svi postupci mlade i mladoženje ispratili sa pažnjom, a internet i dan danas bruji o brojnim teorijama kako i zašto je tako iznenada došlo do promene njihovog odnosa i venčanja.

Obnova zaveta i objava trudnoće: maj 2024. godine

Tokom godina, o njihovom bračnom odnosu i relacijama sa Selenom Gomez dosta se spekulisalo, međutim par gotovo nikad nije komentarisao razne navode, a Džastin se u velikoj meri povukao iz javnosti. Pre nekoliko meseci pojavili su se tračevi da Hejli vara Džastina sa izvesnim milijarderom.

Par je sve navode demantovao jednim snimkom sa Havaja. Oni su se naime na odmoru našli kako bi odnovili svoje zavete nakon skoro šest godina braka, a ovu priliku su iskoristili i kako bi svetu otkrili da očekuju svoju prvu prinovu!

Prema izvorima, Hejli je u šestom mesecu trudnoće i par ne može da dočeka da se ostvari u najlepšoj životnoj ulozi. Oni su se trudili da lepe vesti što duže zadrže za sebe, kako bi u privatnosti mogli da uživaju u ovom periodu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz