Pretraži

BILA JE NEOPISIVO RUŽNA… Nataša Bekvalac čestitala sestri rođendan emotivnom i duhovitom porukom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Ovo nije prvi put da Nataša sestrama upućuje kreativne poruke putem društvenih mreža, a mi vam ovu čestitku prenosimo u celosti:

  • Na današnji dan rodila se moja sestra Kika, imala je pet kilograma i bila je neopisivo ružna. Nisam bila srećna kada se rodila, non-stop je plakala, uvek mi je kvarila sve planove, nije znala da sačuva tajnu… dok je bila mala… Kika Bekvalac je osoba koju volim najviše na svetu, ona je najvažnija osoba u mom životu i životu moje dece. Dugo sam tražila svoju bolju, jaču, polovinu sve dok nisam shvatila da je meni moju rodila moja mama. Sve najbolje što mi se u životu dogodilo smislila je Kika. Sve dobro što mi se u životu dogodilo kreirala je Kika. Sve čemu se ponekad divite u meni je Kika u meni. Volim te i srećan ti rođendan, rođena, Kiko moja – napisala je Nataša.


Kristina nije ostala bez komentara na ovu poruku te joj je odgovorila u istom maniru:

  • Joj, Nacuro moja, ja nemam reči da opišem kako si mi ovo lepo rekla. Ti si moja i mama i tata i sestra i brat i kobila i seronja, i muž i ljubavnik. Ti si moja jedna jedina Naca faca… Do neba i nazad – napisala joj je Kristina.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz