Pretraži

Bila je jedna od najlepših glumica, a zbog estetskih korekcija više ne liči na sebe: Poznata sestra iz serije „Čari“ danas je NEPREPOZNATLJIVA

Showbiz
0
Foto: THE WB TELEVISION NETWORK - Album / Album / Profimedia

Poznata glumica koja je od devojke porcelanskog lica zbog estetskih korekcija došla do neprepoznatljivosti, emotivnom porukom se oprostila od koleginice Šenon Doerti.

Pre nekoliko dana svet je rastužila iznenadna vest o smrti poznate glumice Šenon Doerti koju je publika obožavala po ulogama u serijama „Beverli Hils“ i „Čari, a koja je preminula nakon devetogodišnje borbe sa rakom dojke.

Od nje su se putem društvenih mreža oprostili mnogobrojni fanovi, kao i veliki broj poznatih ličnosti, a među njima se pronašla i koleginica i prijateljica Rouz Mekgovan, koja je zamenila Šenon u ulozi treće sestre u seriji „Čari“, nakon što je ona dobila otkaz zbog nesuglasica sa koleginicom Alisom Milano, koja je glumila njenu najmlađu sestru Fibi.

„Imala je srce lava. Strast prema poslu se često pogrešno označava kao nevolja. Šenon je bila strast. Upoznala sam je 90-ih i bila sam zadivljena. Bliže je upoznati kasnije u životu bio je prelep poklon. Ova žena se borila za život. Šenon je znala da bude zvezda jer je to bila od detinjstva. Njena poslovna etika bila je inspirativna do kraja. Velika ljubav prema režiji, glumi, Holi, njenim prijateljima, njenim roditeljima, psu i njenim voljenim obožavaocima bila je legendarna. Naši životi su bili isprepleteni na jedinstven način. Smejali smo se mračnim silama koje su htele da mrzimo jedna drugu – umesto toga smo izabrali ljubav i poštovanje. ‘Zlobnik’ mekog srca kakav se retko rađa. Snaga koja će zauvek živeti u srcima. Neka je anđeli i Bog nose u sveto carstvo gde je zdrava, mlada i divlja zauvek. Počivaj, sada, ratniče, nikada te nećemo zaboraviti, draga sestro“, napisala je Rouz u emotivnoj objavi, koju je upriličila fotografija Šenon sa dragim ljudima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan)


Inače, premda se nikada nisu srele na setu, Šenon i Rou su bile u dobrim odnosima, a poslednjih meseci su se sa Holi Mari Kombs  družile se sa fanovima serije „Čari“ širom sveta i govorile o dešavanjima iza kulisa kultnog TV projekta.

Rouz su svi upoznali kao glumicu porcelanskog lica i izuzetne lepote zbog koje je zavodila mnoge, međutim preterano izlaganje estetskim korekcijama i često eksperimentisanje sa kosom jednu od omiljenih glumica su doveli do neprepoznatljivosti.

Foto: Allstar/Mary Evans/David Gadd / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Ona je doslovno bila autodestruktivna, a preteranim estetskim zahvatima je svoju vanvremensku lepotu pretvorila u lice koje je nailazilo na veliki broj kritika.

Pravdala se svojevremeno Rouz da je doživela ‘ozbiljne posekotine’ i da su intervencije na njenom licu bile ‘iz moranja’, a ne ‘dobre volje’. U tom periodu je i dugu kosu ošišala gotovo ‘na ćelavo’ i takva frizura joj je postala svojevrsni ‘zaštitni znak’, pa je tek ponekad malo pusti da poraste, ali ne dalje od ‘muškog stila’.

Foto: Ricky Fitchett/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Još jedna osobina koja „krasi“ poznatu glumicu jeste buntovnost. Ona je 2017. godine tužila Harvija Vajnstina, jednog od najistaknutijih holivudskih producenata, za silovanje davne 1997. godine, a onda je u javnost izašla sa pričom da su on i njegovi saradnici pokušali da je ućutkaju nakon što su saznali da će izdati knjigu u kojoj će otkriti sve detalje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz