Pretraži

„Bila bih u vezi sa sportistom u penziji“: Rada Manojlović progovorila o svom ljubavnom statusu, pa otrkila šta je najviše koči u pronalaženju partnera

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Rada Manojlović je iskreno progovorila o svom ljubavnom statusu, pa otkrila šta je najviše koči pri odabiru partnera.

Rada Manojlović neretko sa medijima deli detalje iz svog privatnog života. Ona je od samog početka svoje karijere otvorena i iskrena, a ono što fanove uvek najviše intrigira kada je pevačica u pitanju jesu detalji vezani za njen ljubavni život.

Naime, na početku svoje uspešne karijere ona je pažnju privlačila svojom vezom sa kolegom Milanom Stankovićem, a nakon njega i vezom sa košarkašem Momirom Gajićem sa kojim je bila tri godine.

Pevačica je takođe bila i u ljubavi sa kolegom Harisom Berkovićem, a u poslednje vreme ona je odlučila da se posveti sebi, ali priznaje kako je bi sada već trebalo da uplovi u neku vezu, pa otkrila šta joj je najveći problem prilikom pronalaska partnera.

„Previše sam svoja da bih bila nečija. Lane Gutović mi je jednom prilikom rekao: ‘Nisi ti glupa, ne. Ti nećeš upasti u istu rupu, žargonski. Ti ćeš naći sličnu’. Ja sam imala različite muškarce, karakterno, ali sam ih uvek pravila na iste. Problem je u meni, ako tu ima problema. Ja teram po svom. Retko koji muškarac voli da žena vodi priču, a ja ne želim da pokleknem… Kamo sreće da sam u varijanti lakih upoznavanja i veza“, istakla je Rada pa objasnila sa kakvim muškarcem bi pristala da bude u vezi:

„Mene je sve emotivno skupo koštalo. Moje poslednje tri veze su trajale ukupno 16 godina. Svaku sam gledala kao da je za ceo život, i bilo je, daj se cela, pokidaj se, uloži emotivno sve što imaš. To je greška. Eventualno kada bi se desio neki muškarac, može da bude sportista u penziji. Ali baš penzija, ništa trener i to. Nego prava penzija posle karijere, da se mane sporta i obaveza, i da se fokusira samo na mene“, izjavila je ona za „Kurir“.

 

Podsetimo se, ona je nedavno takođe pričala o svom ljubavnom životu, pa je otkrila da li inače slavi Dan zaljubljenih, a potom  se dotakla i svog bivšeg dečka Milana Stankovića.

„Ne slavim Dan zaljubljenih, tugujem, čekam voljenog. Evo Boga mi ovo je već druga godina. Ja jako želim ljubav, ali svi smo svesni moje nesvesti kada se zaljubim, ja bih volela da me svi pustite sa tim ljubavnim pitanjima, jer znamo da ću ja da odlepim. Ja sam takva kad se zaljubim, ja se povučem. Čeka me jako dugo taj posao da ga dovršim, čekaju me pesme, spotove sam sve snimila. Neće ni Milan duet sa mnom. On je sada znaš u kojim vodama, njega naterati na estradu, kao zmija žabu se davimo, ali videćemo… Ako se on ikada kada bude vratio na estradu, nemoj da sumnjaš da ću da ga gušim, to će mu biti prvo i poslednje“, istakla je ona tom prilikom za „Blic“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz