Pretraži

„BIĆU NAJBOLJA ŠAMANKA“: Edita sve šokirala odgovorom, otkrila da li bi se i na koji način priključila IDJShow-u (VIDEO)

Showbiz
0
Foto; IDJTV

Pevačica Edita Aradinović je proteklog vikenda svoje fanove oduševila svojim albumom prvencem pod nazivom „Ljuštura“.

Pojedine pesme sa albuma su se već izdvojile i postale omiljene među slušaocima, a Edita se nalazi u samom vrhu trendinga.

Ona je sada gostovala u najnovijem izdanju emisije One On One i odgovarala na najzanimljivija pitanja sa društvenih mreža.

Trenutno je u žiži interesovanja vodeće regionalno muzičko takmičenje, IDJShow, a na mestu coach-a se pored Relje Popovića i Darka Dimitrova ove godine nalazi i poznata pevačica Nataša Bekvalac. Pratioce na društvenim mrežama je zanimalo da li postoji mogućnost da se i Edita nađe u ulozi žirija nekada u budućnosti.

„Naravno, ako spreme dobar budžet, ja ću biti najbolja šamanka. Bože… Što sam rekla šamanka? Auu, bukvalno ne verujem. Bila bih sigurno, kada bi se dobar budžet spremio, ozbiljno dobar mentor“, rekla je ona, a njen odgovor je prvo zbunio, a potom i nasmejao mnoge.

Šta je ona to rekla o svojoj karijeri, ali i privatnom životu, pogledajte u najnovijem izdanju emisije One On One, na IDJTV kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz