Pretraži

,,BIĆE VRLO EKSPLICITNO“: Kiji Kockar ponuđena još jedna filmska uloga

Showbiz
0
Photo: Instagram/kijakockar

Ekipa IDJTV-a je bila na premijeri filma ,,Ludnica subotnje večeri" u kome je Kockareva bila specijalni gost, pozvana od strane studenata, da gostuje u ovom filmskom ostvarenju.

Sada već zvanično multitalentovana Kija, istakla je kako je izuzetno ponosna što je bila deo ovog projekta.  • Ovo je velika čast da te studenti pozovu da budeš deo nečega, što je njihovo prvo, što njih određuje dalje u putu.

Njene drugarice koje su došle da je podrže na premijeri otkrile su nam da veruju da bi se ona snašla i kada bi u pitanju bili malo eksplicitniji kadrovi, a Kija nam je otkrila da je takvu ponudu već dobila.

  • Sada sam se setila. Neko mi je skoro ponudio ulogu za neku seriju, koja će biti underground više nego ,,Južni vetar", koji nisam gledala još uvek, ali pogledaću, ali rekli su ,,Biće vrlo eksplicitno" i ja sam to odbila, zato što bi me razapeli – našalila se Kija, pa dodala da ipak nije skroz isključila mogućnost učestvovanja u istom, jer, kako kaže, želi prvo da vidi o čemu se radi.

Kako smo se proveri na samoj premijeri filma možete pogledati u ponedeljak na Youtube premijeri novog izdanja IDJHOT emisije, na IDJTV kanalu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz