Pretraži

„BIĆE VATRA“: Mahrina otkrila da priprema dva dueta! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Mahrinu je publika upoznala prethodne godine, kada je sa Anom Kokić snimila duet "Lololo", ali i kroz učešče u IDJShow-u, gde je odnela drugo mesto.



Veliku popularnost stekla je tokom takmičenja, kada je izbacila pesmu "Šta, šta, šta", a po završetku prve sezone, ona je, zajedno sa drugim učesnicima, krenula na letnju turneju, gde je nastupala u mnogim gradovima u našoj zemlji, ali u zemljama u regionu. 

Mlada pevačica je sada prvi put imala nastup u prestonici, a na tom važnom događaju bila je i naša ekipa, kojoj je Mahrina otkrila da priprema čak dva nova projekta.

Srećna sam što nastupam u Beogradu, jer zaista imam neki poseban osećaj, tu sam sa svojim ljudima iako me generalno svuda lepo prihvataju. Kad znaš da se zbližiš sa publikom, to je jedino što je potrebno, a Beograd mi je nešto posebno – rekla je ona i dodala:

-. Kad god nisam na nastupu, ja sam u studiju i mogu da vam kažem da pripremam dva ozbiljna dueta koja će biti vatra – istakla je Cvetkovićeva, ne želeći da otkriva sa kime će ukrstiti glas.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" i saznajte šta je Mahrina rekla o svom ljubavnom životu, kako se, nakon završenog takmičenja, slaže sa svojom mentorkom Teodorom Džehverović, kao i šta bi poručila budućim kandidatima druge sezone IDJShow-a:

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz