Pretraži

BIĆE UŠĆE 2: Svi detalji novog Karleušinog projekta

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Nakon dosta spekulacija koje su kružile Internetom o novom albumu muzičke dive, oglasio se njen dugogodišnji prijatelj i saradnik te na svom Instagram profilu otkrio informacije o nadolazećem projektu koje su interesovale javnost, a do sada nisu imale priliku da saznaju. 

Naime, on je na svom Insta storiju okačio Q&A, te odgovarao na ista, a nekolicina njih je bila vezana za novi Karleušin album, ali i koncert koji je najavila. 



Između ostalog, Zoran je otkrio i neke detalje koji su vezani za Jelenin prošli koncert na Ušću, te otkrio da će se i snimak sa prethodnog koncerta naći na Youtube-u  do kraja godine i obrazložio zašto je toliko dugo čekala na objavljivanje koncerta koji se održao 2013. godine:

  • Koliko god izgledalo čudno, neke stvari su bile toliko emotivne, da je bilo potrebno vreme da se pogledaju i podele sa drugima. Kada odgledate, delićete utiske sa mnom – poručio im je on i rekao kratko i jasno da mogu da očekuju i Ušće 2 u budućnosti. 

S obzirom na to da je album prvobitno najavljen za 2020.godinu, biće odložen zbog pandemije koja se ne stišava, a za je Jelenin menadžer i prijatelj dao validno objašnjenje:

  • Suludo je objavljivati jedan takav projekat samo online i to je to. Mora da se popravi situacija, da bi sve to bilo onako kako očekujete i zaslužujete. Čak i više i više. 

Kako je naveo, sve numere će izaći odjednom, na albumu će biti više od sedam pesama i nekoliko dueta, a vizuelni koncept za sam album su većinom osmislili. Takođe, album će imati saradnju i sa stranim kompozitorima, a autor na nekoliko tekstova je i naša poznata reperka Sajsi MC, sa kojom je Karleuša do nedavno bila u svađi. 

Ono što nam ne ostavlja nikakve sumnje jeste da će Jelena izbaciti i duete sa Lapsus bendom i našom poznatom pevačicom Editom Aradinović, što je Edita potvrdila dok je radila svoj Q&A. 

Screenshot: Instagram/ editaaradinovic

Screenshot: Instagram/ editaaradinovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz