Pretraži

BIĆE DO NOVE GODINE: Marina Visković o svom nadolazećem albumu i saradnji sa Editom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Marina Visković je oborila rekorde slušanosti svojom novom numerom koju je dobila na poklon od svoje dugogodišnje koleginice i drugarice Edite Aradinović. 

– Spontano je nastala. Moja drugarica Edita ju je napisala za mene jednog jutra. Ja sam prespavala kod nje i došle smo na ideju da probamo da napišemo nešto, jer nam je stvarno bilo dosadno, ništa nismo radile – nasmejala se Marina, pa izjavila da je poslovna saradnja sa drugaricom tek na početku. 



– Ja mislim da smo tek počele i da je ovo jedna lepa saradnja saradnja koja je nastala iz jedne velike ljubavi i dobre namere i vrlo spontano. Mislim da se najbolje stvari tako i dešavaju. 

Ono što nam je Marina takođe otkrila jeste da radi na novom albumu, na kojem će se naći i u ulozi tekstopisca. 

– Napisala sam jednu baladu koju sam baš htela da izbacim u trenutku kada mi je baš bila takva situacija i da kažem kako se osećam kroz tu pesmu, ali odustala sam od te ideje, ali videćemo. Bila je mnogo tužna pesma i mračna. 

Pevačica nam je otkrila detalje svog novog albuma, poput broja numera koje će se naći na istom, ali i da li ima autobiografskih, tačnije posvećenih pesama. 

– Za sada imamo još četiri pesme, pored Ljubi me tu. Uradili smo spotove za dve i ja se nadam da će to da izađe do Nove godine. Naravno da se pronalazim u nekim pesmama. Uvek se pronalazim u baladama, takva mi je bila i karijera, od kada sam počela uvek su me za balade vezivali, jer to se uvek emotivno otpeva. Ali svakako da će biti i dosta bržih pesama, mislim da će me publika doživeti na drugačiji način – izjavila je pevačica. 

Šta  nam je to još otkrila Marina, možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz