Pretraži

,,BEŽALA SAM OD KUĆE“: Ksenija Knežević nikad iskrenije o privatnom životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandar_dramicanin

Ksenija je otkrila da sa ocem ima bolji odnos, nego s majkom jer je ona stroža, ali da su svađe u njihovoj porodici oduvek bile retke.

– Nikad nisam bila poročna jer sam ostajala bez glasa posle nekoliko čašica alkohola. Otac me je terao da pijem rakiju pred izlazak na binu da bih pevala kao slavuj, ali me ta rakija plašila. Mislila sam da ću da pogrešim i onda sam rekla da samo voda dolazi u obzir. Ja sam tip koji će pre da se prejede nego što će da se napije, tako da su izlasci bili aktuelni kad sam bila tinejdžerka. Sada više ne. Bežala sam od kuće, iskradala se i dolazila pred zoru, ali to su sad samo slatka sećanja – započinje Ksenija ispovesti.



A onda je otkrila i kako obično izgleda njena svađa sa roditeljima.

  • Ja sam dete iz lude porodice, iz mešovitog braka i stvarno je kod nas uvek veselo. Naši kućni prijatelji najbolje znaju kako je kod nas u kući, samo pozitiva, uvek je prisutna pesma. Knez i ja se svađamo dok jedemo, ali samo oko muzičkog izbora. On nikad ne prihvata kritike, ubeđuje me koje pesme su dobre, a koje nisu, ali mora da nauči da sluša i drugu stranu. Jednom prilikom mi je rekao da ću završiti na ulici ako ne budem pevačica i ako se ne budem dovoljno trudila. Nikad nije voleo lenjost i razmaženost. Rekao je da uvek treba da se borim za sebe, da nikad ne dopustim da me neko drugi izdržava, već da trudom zaradim uspeh.

    Takođe, u medijima se dosta spekuliše i o njenom ljubavnom životu za koji pevačica tvrdi da i nije baš takav kakav se javnosti plasira.

  • Što se mojih veza tiče, ja sam s jednim momkom u vezi otkako su se uraganke oformile. Ne znam zašto su me spajali s raznim momcima, ja sam bila šokirana. Momak me trpi zbog posla kojim se bavim i nekad se čudim kako izdržava. Spajali su me i s Pavlom Mensurom. Mi se znamo, ali nije istina da smo ikad bili zajedno. Naši roditelji se znaju dugo godina i zaista smo svi bili šokirani tim naslovima, ali dobro. Možda je neko pomislio da jesmo zajedno – rekla je Ksenija za "Republiku".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz