Pretraži

„Bežala sam kroz prozor na žurke dok je mama gledala Kasandru“: Seka Aleksić iskreno o odrastanju, školovanju i muzičkim počecima

Showbiz
0
Photo: Instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić važi za jednu od omiljenih balkanskih pevačica koja svojim hitovima vlada scenom već više od 20 godina. Bila je ikona 2000ih i svojim tadašnjim stajlinzima je mogla da parira Paris Hilton i Linzi Lohan.

Nedavno je gostovala u podkastu “Dragi bravo“, a tom prilikom je otkrila do sada nepoznate detalje o svom odrastanju, školovanju, ali i o želji za preseljenjem u Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Ja sam do neke svoje devete godine bila u Zvorniku, posle toga sam prešla u Banju Koviljaču, pa onda u jedno selo Lipolist blizu Šapca, tu sam završila osnovnu školu kasnije se preselila u Šabac u srednju školu, a posle toga je sve drugo istorija. Mi smo bili izbeglice i tako smo se seljakali na par godina – priznala je Seka.

Otkrila je i koji su to prelomni trenuci u njenom životu kada je počela da zamišlja svoju muzičku karijeru, ali i preseljenje u veći grad gde će imati veću mogućnost za karijeru, što je u njenom slučaju bio Beograd.

-Ja kad razmišljam o detinjstvu i sećam se tih dana meni je to Lipolist, tamo sam bila već stasala devojčica, počela da slušam muziku, ali sam ja već tada zamišljala karijeru, Beograd, popularnost i tako dalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Ni priče o školovanju nisu izostale, pa je Seka otkrila da za neke predmete, kao što je Likovno nije bila talentovana, te joj je drugarica iz razreda pomagala oko svih domaćih zadataka, ne samo likovnog.

-Ja sam imala jednu drugaricu Lili iz razreda koja je meni radila sve domaće zadatke i dan danas se čujemo, pre neki dan smo se čule. Ona je meni sve završavala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Otkrila je i da je u periodu mladosti volela da se iskrada iz kuće kako bi odlazila napolje sa društvom i u izlaske, sve dok njena mama nije otkrila šta se dešava

-Ja sam bežala kroz prozor na žurke dok mama nije provalila. Znam da je moja mama tada gledala Kasandra seriju, ona to nije propuštala i ja sam znala da to traje sat – sat i po i onda sam ja otišla u izlaske, ona posle toga zaspi, nije proveravala neko kratko vreme dok nije porvalila, kada je provalila onda stvarno više nisam mogla to da radim, onda sam morala da budem dobar đak – ispričala je Seka u razgovoru sa Mirkom.

Inače, zanimljivo je to da su se voditeljka podkasta, glumica Mirka Vasiljević i pevačica Seka Aleksić, ovom prilikom ponovo našle u zajedničkom projektu, nakon što su se pre mnogo godina zajedno pojavile u čuvene serije ’Ljubav, navika, panika’.

Mirka se ovog puta pojavljuje u ulozi voditelja podkasta „Dragi Bravo“, koji je nastao nakon velikog uspeha istoimene Instagram stranice koja se bavi muzikom i svim aktuelnostima iz perioda 2000-ih. Stranica je u jednom trenutku počela sa organizovanjem novogodišnjih žurki, a potom i festivala, a ovogodišnji će biti održan od 4-6. jula. Na festivalu pored Amadeus benda, Kikija i Pilota, Tijane Dapčević, Sanje Đorđević, Tine Ivanović i mnogih drugih, nastupa i Seka Aleksić.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz