Pretraži

Bela Hadid se vratila u Victoria’s Secret

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Tesfaye

Strani mediji su objavili da se 25-godišnja manekenka ponovo priključila "Victoria's Secret-u", odnosno brendu VS Collective "grupi partnera koji dele zajednički cilj da dovedu do pozitivnih promena".

Bela se pridružila kolegama kao što su Megan Rapino, Prijanka Čopra, Hejli Biber, Naomi Osaka i drugima.

Manekenka je u jednom intervjuu rekla da je prošlo "nekoliko godina" otkako je radila s kompanijom, ali da se povukla jer se "mnogo toga promenilo" u praksi brenda.

  • Ono što me je zaista privuklo da se vratim je to što su oni došli kod mene i zaista su mi dokazali da se, iza kulisa, Victoria's Secret tako drastično promenio – rekla je ona agenciji.

  • Sada su šest od sedam članova odbora žene. I postoje novi protokoli za fotografisanje koje imamo. Tako da mnogo toga se promenilo – dodala je.

Bela je takođe izjavila da se iza njene odluke da ponovo radi sa kompanijom krije veliki lični razlog.

  • Želim da uzmem svoju moć nazad i vlast nad svojim telom i da budem prepuštena sebi – poručila je Hadid.


Ovo nije prvi put sa Bela govori o svojim osećanjima u vezi sa modelingom za Victoria's Secret. Ona je 2019. otkrila da se "nikada nije osećala moćno" dok je šetala na pisti "u donjem vešu".

Naredne godine, u izveštaju "Njujork Tajmsa" navodi se da je postojala istorija "mizoginije, maltretiranja i uznemiravanja" u kompaniji prema intervjuima sa više od 30 sadašnjih i bivših rukovodilaca, zaposlenih, izvođača radova i modela, kao i sudskim spisima i drugim dokumentima.

Na osnovu dosadašnjeg iskustva sa "Victoria's Secret-om" Bela je izjavila da joj trebalo vremena da poželi da se ponovo poveže sa kompanijom.

  • Trebalo mi je skoro godinu i po dana da imam sastanak sa njima. Čak mi je i taj razgovor bio veoma komplikovan zbog toga kako sam se osećala u prošlosti – objasnila je ona.

Takođe, ona tvrdi da nikada ne bi bila deo kompanije koja ima za cilj da sruši druge.

  • Nikada ne bih radila za kompaniju koja bi učinila da se osećam tako, kao i ceo svet, sve dok nisam saznala činjenicu da će doći do prave promene – kazala je.

Sada Bela veruje da "postoji energija koja je uključuje" na snimanju i da je potpuno drugačije okruženje nego u prošlosti.

  • Sada se osećam podržano umesto kako smo se osećali kada je to bila kompanija za donji veš koju su vodili muškarci za muškarce. Samo pogledam okolo na snimanju i ponovo se osećam osnaženo. Osećam se moćno u donjem vešu, umesto da se osećam kao da je moje telo neka vrsta novca – zaključila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz