Pretraži

BEKAMOV SIN POSTAO PREDMET PODSMEHA: Zbog jedne stvari svi ga prozivaju!

Showbiz
0
Photo: Instagram/brooklynbeckham

Naime, Bruklin je do sada pokušao da izgradi karijeru kao fotograf, da bi se nedavno oprobao i u kuvanju, a sada je javnost iznenadilo njegovo javno komentarisanje mode, zbog čega su mnogi pomislili da će ponovo odlučiti da promeni profesiju u kojoj se, po svemu sudeći, ni ovog puta neće pronaći.



Ovaj 23-godišnjak, kog su zbog svojih fotografskih i kuvarskih "veština" mnogi ismevali, pojavio se u video prilogu magazina "Vogue" zajedno sa svojom suprugom Nikol Pelc.

U videu objavljenom na TikTok-u, Bekam je komentarisao stil svoje supruge, a tom prilikom objasnio je šta mu se dopada u njenoj odeći, koja se sastoji od crne majice bez rukava, plavih farmerki visokog struka, dugačke crne kožne jakne i para čizama sa platformom i visokom potpeticom.

 

@voguemagazine You could say that @brooklynbeckham loves @nicolapeltzbeckham’s style. Like, really loves it. As seen on the latest episode of #vogue7days7looks ♬ original sound – Vogue

– Volim farmerke visokog struka i volim lepe uske majice. Volim visoke čizme, mislim da su veoma seksi. Mala Matriks jakna – sviđa mi se – rekao je Bekam dok je pokazivao na svaki deo Nikoline odeće.

Osim što su hvalili Bekamov „široki rečnik”, pratioci na društvenim mrežama su požurili da ukažu i na druge Bekamove talente.

„Da li je ovo Bruklin Bekam… Bruklin Bekam izvanredan, kuvar, fotograf, stilista?“, „Čoveče imaš drugu karijeru svake druge nedelje“, „Znači, on je ove nedelje stilista?“, „Ne samo kuvar i fotograf, ali i slavni stilista“, komentarisali su korisnici ove društvene mreže.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz