Pretraži

Barbara Bobak progovorila o potezu koji je šokirao njene fanove: Pevačica otkrila zašto je JAVNO podelila svoj broj telefona

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/barbara.bobak

Poznata pevačica Barbara Bobak progovorila je iskreno o sebi, ali i o svom odnosu sa fanovima, pa priznala šta je to najlakše „izbaci iz takta“.

Barbara Bobak je u poslednje vreme u centru pažnje, a za njene nastupe se uvek traži karta više. Svojim glasom, ali i harizmom osvojila je publiku koja u glas sa njom peva najveće balkanske hitove.

Ona je poznata po tome da neretko komunicira sa svojim fanovima, a sada je pevačica otkrila da li nekada dobija ružne poruke od svojih pratilaca.

„Dobijala sam ružnih poruka u smislu vređanja, ali ne pretećih. To su fanovi nekih drugih osoba, ali to je zanemarljivo u odnosu koliko dobijam pozitivnih. Mislim da se to svima dešava. Ljudi daju sebi za pravo da naprave nalog bez slike i napiše uvredljiv sadržaj. Ako se time ispraznio, neka ga“, rekla je pevačica, pa priznala da li je iznerviraju takvi komentari.

„Mene ne može da iznervira takav komentar jer nikada u lice neću dobiti nijedan loš komentar. Do sada ga nisam dobila i neću ga dobiti“, bila je iskrena ona u razgovoru za Blic, pa je potom priznala šta je to što ipak uspe da je izbaci iz takta.

„Svašta može da me iznervira – bezobrazluk, neprofesionalnost, kada neko razgovara sa mnom sa visine bez ikakvog pokrića. Ti koji imaju pokrića ne razgovaraju sa visine. To su neke tri stvari, da ne idem dalje jer puno toga mene nervira i jako sam živčana osoba“, istakla je ona.

Foto:Printscreen/Instagram:barbara.bobak

Pevačica je nedavno izdala i novi album, pa je tom prilikom fanovima otkrila  broj mobilnog telefona.

„Broj telefona sam dala da bi se prisetili tih starih vremena kada su bile pričaonice. Pišu i zovu konstantno, to je nenormalno. Nekad se javim, trudim se da odgovorim na što više poruka, ali baš puno poruka stiže i još gore je što neko uzme pa okači na Tik-Tok pa svi navale još više. Nema veze to je moja publika i moji ljudi, jako ih volim sve i volela bih da mogu svima da stignem da odgovorim na poruke, ali ne mogu“, istakla je ona.

Ono što je takođe malo kome poznato, jeste da pevačicu na svakom koncertu prati njen otac koji je zadužen za prevoz njenog benda i nje.

„Otac ide sa mnom uvek i on zna šta je to i kako je. Ne govore mi roditelji da stanem, jer oni znaju da od toga nema ništa šta god da mi kažu. Jako sam tvrdoglava i uporna. Otac s nama ide i vozi nas, on je menadžer na terenu“, istakla je ona, pa dodala kako se i njena mama uvek trudi da pomogne oko svega.

„Naravno, brinu se. Mama se trudi da mi pomogne oko svega, da mi olakša, da mi skine neko breme u smislu da li je to pranje veša, kuvanje ručka, sređivanje stana. Ona mi dosta pomaže sa strane. Uključeni su oboje u taj proces, ali mlada sam, imam snage i dok god je imam i mogu da uveselim publiku i ljude, ja ću to raditi“, rekla je pevačica za „Blic“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz