Pretraži

Baka Prase okrivio vokalne sposobnosti Uraganki zbog debakla na Evroviziji

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Baka je u svom najnovijem klipu predočio svoje mišljenje i komentarisao njihov nastup. 

  • Iskreno, Ksenija je ovde malo isfalširala malo. Ja mislim da nas je pevanje koštalo, iskreno. Kako da ne falširaš, kako da te ne slomi pritisak, pred milionima. Ti pevaš pred dvesta miliona ljudi. Kako da te ne slomi pritisak, pa to ni ja ne bih mogao da izdržim. 


  • Jedini razlog zašto ne bismo dobili sve glasove je to što su svi glasači sumnjivo opredeljeni se**ualno. Za mene su one pobedile – rekao je jutjuber. 

Nakon što je pohvalio njihov performans, istakao je da je naša delegacija opljačkana od strane žirija iz političkih razloga. 

Ovo je pljačka veka. Imamo žene top, imamo glasove top, performans top, sve je top buraz. Pljačka. Što bi glasali za malu Srbiju. Žiri, sve je namešteno. Užas, brate. Ja mislim da one treba da priznaju da su lezbejke. Da se sve tri poljube u usta. Ovo je pobednička pesma. Prvi smo u trendingu, a Italijani drugi, jer smo mi realno, pobednici. Ja sam čuo da su za njih glasali zbog korone, jer im je najteže palo sve. Oni su se poljubili na kraju slike, u usta – rekao je on, aludirajući na to da im je taj završni čin bio bitan faktor za njihovu pobedu i istakao kako mu se ne dopada pobednička pesma i dodatno pohvalio našu predstavničku numeru. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz