Pretraži

Odevne kombinacije sa dodele BAFTA nagrada koje su privukle najviše pažnje: Dok Margo Robi dominira, Naomi Kembel potpuno razočarala fanove

Showbiz
0
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Juče je održana 77. po redu dodela Bafta nagrada, a pojedine odevne kombinacije poznatih obeležile su sinoćnji događaj.

Britanska akademija za filmu i televizijsku umetnost, skraćeno BAFTA uručila je sinoć prestižna priznanja 77. put. Ovaj događaj je bio još jedna prilika da poznate zvezde pokažu svoja najbolja izdanja i najbolje modne kombinacije. Dok su neki odgovorili na zadatak i savršeno odabrali svoje stajlinge, drugi će ostati upamćeni po velikim promašajima.

Možda najveću pažnju privukla je haljina glumice Emili Blant, zvezde filma „Openhajmer“. Ovo je jedna od kombinacija o kojoj se dan posle najviše priča, a glumica se ovom prilikom odlučila za providnu haljinu punu cirkona, ispod koje je obukla veš u boji kože zbog potpuno providne haljine, koja, iako je jako smela i provokativna, nimalo nije izgledala vulgarano.

Glumica Emili Stoun je sinoć ponela nagradu za najbolju žensku ulogu, ali kritičari nisu baš ostali oduševljeni njenom haljinom. Ona se odlučila za asimetričnu narandžastu haljinu sa maksimalno pufnastim rukavom.

 

@vogue.turkiye 2024 #BAFTA Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında aday olan #EmmaStone (#LouisVuitton) ile #EmilyBlunt (#ElieSaab ♬ orijinal ses – Vogue Türkiye

Sa druge strane Margo Robi je otišla kući praznih ruku, s obzirom da „Barbi“ nije dobio nijednu nagradu, ali je zato njena haljina „oduvala“ sve druge. Ona je na dodelu stigla u društvu svog supruga Toma Akerlija, pa je odala počast poznatoj lutki po kojoj je i snimljen njen film. Odabrala je haljinu modnog brenda Giorgio Armani Privé, a u pitanju je haljina koja je u sredini izrađena od roze satena, a sa strane i grudi su u crnoj boji i posute šljokicama. Celu kombinaciju je upotpunila dugačkim crnim rukavicama.

 

@vogue.australia #MargotRobbie steps out like the doll she is onto the #BAFTAs ♬ original sound – Vogue Australia

Veliku pažnju je kako i uvek privukla i Lili Kolins koja se odlučila za usku crnu haljinu sa dekolteom koji je uokviren srebrnim ružama, i belim puf rukavima.

 

@gala.fr #lilycollins #lilyjcollins #emilyinparis #bafta #bafta2024 #baftaawards #tiktokfashion #filmtok ♬ we had everything… – Casey Lowry


Takođe remek-delo staro 73 godine u kom se pojavila britanska glumica Keri Miligan je svakako nešto o čemu će se dugo pričati. Naime, u pitanju haljina modne kuće Dior, ali čuvena Dior Autriche, toaleta iz kolekcije za jesen i zimu 1951/52. godine, svilena kreacija s plišanim detaljima.

Sa druge strane Bredli Kuper koji je pozirao sa njom je dobio negativne komentare,  zbog širokih pantalona i kaputa sa duplim redom dugmadi. Ono što su komentarisali jeste da u ovoj kombinaciji izgleda kao kapetan koji je izgubio svoj brod.

 

@vogue.turkiye #Maestro yıldızları #BradleyCooper ile #CareyMulligan, #BAFTA ♬ orijinal ses – Vogue Türkiye

Što se tiče ostatka muškog dela gostiju svi su komentarisali odvenu kombinaciju Kijanija Marrfija koji je bio u crnoj kombinaciji, pantalonama, džemperu i kaputu. Ovaj odabir je predsatvljao kombinaciju elegantnog i opuštenog. Pored njega svi su pričali i o Dejvidu Bekamu i to ne zbog odevne kombinacije, već zbog njegovih veštačkih zuba koji su privukli veliku pažnju.

 

@musica.newnews #cillianmurphy#alfombraroja #baftaawards2024 #Baft2024 #premiosbaftawards2024 #nominados #novedades #viral #parati #artistasfamosos ♬ sonido original – New News

Takođe dosta komentara je izazvalo belo odelo, prošarano crvenim koncem po ivicama u kom se pojavio Rajan Gosling. Ono što su najčešće komentarisali jeste da je vreme da iza sebe ostavi ulogu Kena i da prestane da se oblači kao popularna lutka koju je tumačio u filmu „Barbi“.

 

@goss.ie Ryan Gosling has arrived at the #BAFTAs ♬ I’m Just Ken – Ryan Gosling

Odabirom je razočarala i Naomi Kembel za koju su komentarisali da ima „Grdana stil“. Ona je nosila ekscentričnu modnu haljinu od svile i tila, kroja koji nimalo ne ističe liniju tela dok se izdvaja kapuljača od istog materijala svrstava u poslednje modne trendove.

 

@vogueitalia #NaomiCampbell sul red carpet dei #Bafta ♬ оригинальный звук – PHONK MVP

Ako se priča o najneobičnijim haljinama, kao takva se izdvojila haljina glumice Florens Fju, U pitanju je neobičlna kombinacija pliša i metalik korseta koji je poput posebnog modnog dodatka – tek toliko da odeća ne bi bila obična, što je ako se priča o njoj gotovo nemoguće.

 

@marieclairefr Florence Pugh à Londres pour les BAFTA 2024 😍 #florencepugh #redcarpet #bafta #london #fashiontiktok #mode ♬ midnight city x many – guymusic

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz