Pretraži

AUTFIT KOJI BI SE DOPAO I SREDI ADAMS: Džena Ortega zablistala na Nedelji mode u Parizu (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Nakon što je osvojila publiku širom sveta ulogom Srede Adams u trenutno jednoj od najpopulanrijih serija na Netflixu – "Wednesday", Džena Ortega ne prestaje da oduševljava javnost. 



Naime, mlada glumica pojavila se na Nedelji mode u Parizu, gde je svu pažnju modnih znalaca privukla savršenim stajlingom koji je odabrala za ovu priliku.  

Džena se na ovom događaju pojavila u elegantnoj haljini sa potpisom Saint Laurent-a. Autfit je upotpunila maramom kojom je prekrila kosu, a ispod koje su se videle samo tzv. "mokre šiške". 

Foto: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Foto: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

 

Za ovaj je outfit bio zaslužan stilista Enrike Melendez koji intenzivno sarađuje s junakinjom popularne Netflixove serije, o čemu se i vrlo rado pohvali na svom Instagram profilu. 

Iako tek dvadesetogodišnjakinja, mlada Ortega u poslednje vreme očarava svojim modnim odabirima. Podsetimo, na dodeli Zlatnih globusa zablistala je u haljini nude nijanse, dok je juče još jednom privukla svu pažnju ovim jednostavnim i efektnim lookom, koji bi se, po svemu sudeći, svideo i Sredi Adams, junakinji koju Ortega tumači u popularnoj seriji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz