Pretraži

„APSOLUTNO SE NE SLAŽEM SA TIM“: Amna odgovorila na Mahrinine i Erminine komentare (VIDEO)

News
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Nedavno su njene koleginice iz IDJShow-a, Ermina i Mahrina gostovale u IDJQuiz-u, prilikom čega su otkrile da je tokom takmičenja Amna bila ta koja je imala najveću tremu.


Pobednica ovog takmičenja se osvrnula na tračeve koje generalno čuje o sebi, ali i na ovu tvrdnju konkretno. Amna je istakla da bi neki možda bolje prošli da su imali tremu kao ona. 

Ne treba se obazirati na te stvari ako vidiš da je od sujete. Ako vidiš da je konstruktivan komentar super, ako ne nije. Videla sam danas kako su Ermina i Marina prokomentarisale kako sam ja bila najveći tremaroš. Apsolutno se ne slažem sa tim. To što je meni bilo stvarno stalo da zamešam prste u svaki mogući deo svakog mog nastupa mislim da to samo znači da mi je mnogo stalo. Na kraju krajeva mislim da kad se izađe na binu, to nije trema nego uzbuđenje, svi smo zabrinuti. Da su drugi imali možda malo više treme, možda bi se svuda bolje prolazilo – bila je iskrena ona.

Nedavno je Amna okončala ljubavni odnos u kom je bila, pa se dotakla i te teme otkrivajući da je na tom polju sve nepromenjeno.

Ne postoji, nema. Nema ničeg interesantnog – bila je kratka pevačica.

Koje su još vesti iz showbizz-a obeležile proteklu nedelju, možete pogledati u novom izdanju IDJHot-a voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News