Pretraži

Anu Ivanović razapinju na mrežama zbog Novaka

Showbiz
0
Photo: Instagram/anaivanovic

Naime, s obzirom na to da se najbolji teniser svih vremena našao u veoma nezavidnoj situaciji, te mu je zabranjeno da igra na turniru koji bi ga i zvanično učinio najboljim svih vremena, mnoge javne ličnosti su se oglasile povodom ove nepravde, međutim, među njima nije i njegova nekadašnja koleginica Ana Ivanović



Ona je aktivna na svom Instagram nalogu, a sada je objavila i svoju novu fotografiju, međutim, o Novaku ni traga ni glasa, a to su joj zamerili i njeni pratioci na ovoj mreži. 

Ona je po običaju objavila svoju fotografiju uz motivacioni tekst, a čini se da je ovakav opis samo razljutio njene fanove. 

  • Koga je briga za knjige, kada razapinju Noleta? Gukni nešto; Ugodno citanje. Đokovic kao da za tebe ne postoji; Sram te bilo; Gde ti je podrška za Novaka; Zašto ne podrži Novaka? Sponzori, a?!; Samo uživaj, na Srbiju zaboravi, a već jesi. Bio sam tvoj fan, sad samo želim da te zaboravim. Idemo Nole – bili su samo neki od ogorčenih komentara koje su joj ostavljali razočarani fanovi. 

Podsećamo, godinama unazad pisalo se kako ovaj nekadašnji teniski duo više nema nikakav kontakt, ali oni se nikada nisu izjašnjavali po tom pitanju. 

Njenu fotografiju možete videti OVDE

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz