Pretraži

ANJA TKD, KATARINA GRUJIĆ, LUNA ĐOGANI: Ove poznate ličnosti su veoma mlade ugradile silikone i suočile se sa osudama

Showbiz
0
Photo: Instagram/anjatkd/katarinagrujic.doll/luna_djogani

Poslednja u nizu koja se suočila sa kritikama javnosti zbog silikona je popularna tiktokerka Anja Damnjanović, poznatija kao Anja Tkd. Ona je odlučila da poveća svoje poprsje u 17. godini života, o čemu je javno govorila na društvenim mrežama gde se pratiocima pohvalila rezultatima.

Nakon što je progovorila o operaciji pripadnici sedme sile su pisali kako je ona loš primer mlađim devojčicama, jer im "servira" svoje trendove, zbog čega će one poželeti da budu kao ona.

  • Ne postoji opravdanje što je već toliko godina imala hijaluron u ustima. Ne postoji opravdanje da već ima veštačke trepavice, kilogram šminke na licu. Život je mnogo više od popularnosti na društvenim mrežama i nekoliko stotina evra koliko ti sponzori plate za reklamu – navedeno je u medijima.

Anja je ubrzo odgovorila na osude sa kojima se susrela zbog odlaska kod hirurga.

  • Bitno da se hvatate svi za moje grudi, a niko ne komentariše devojčice koje sa 14, 15, 16 godina gube nevinost. To je normalno sasvim! Ipak sam ja loš primer deci, sram vas bilo! – poručila je ona na Insta storiju.

Na domaćoj estradi javna ličnost koja je takođe veoma mlada ugradila silikone je Katarina Grujić. Pevačica je poznata po tome što dosta ulaže u svoj fizički izgled, te se tako u 18. godini odlučila na prvu estetsku korekciju.

  • Ja sam silikone ugradila sa osamnaest godina, bila sam baš klinka i ne kajem se. Sada kada bih nešto menjala ne znam da li bih još povećavala ili smanjivala. Mislim da veličina grudi nije bitna, bitnije je kako to neko ume da iznese i upakuje – izjavila je Kaća, koja je takođe uradila usne i zube.

Još jedna muzička zvezda koja je rešila da promeni svoj izgled čim je postala punoletna je Aleksandra Prijović. Popularna pevačica je javno priznala da je sa 18 godina stavila implante u grudi.

  • Ja sam to uradila zbog sebe. Čekala sam da napunim 18 godina da bi me mama pustila da uradim to što želim, tako da sam sada zadovoljnija. Nisam protivnik silikona i stvarno mislim da svako treba da uradi na sebi ono što misli da treba – rekla je pevačica u jednoj emisiji.


Aleksandra je jednom prilikom otkrila da je osim grudi uradila i usne, ali minimalno, kao i nos zbog devijacije.

Želju za uvećanjem poprsja imala je i Luna Đoganikoja je u 23. godini otišla na operaciju. Pobednica rijalitija je svoj odlazak kod plastičnog hiruruga snimila i svoje iskustvo podelila sa fanovima na društvenim mrežama.

Njen potez je tada izazvao lavinu reakcija, te su je mnogi osudili jer je vrlo mlada otišla pod nož. Osim toga, pominjali su komplikacije koje mogu da se jave kasnije tokom života.

Pored Lune Đogani, o plastičnoj operaciji je otvoreno govorila i Teodora Džehverović. Mlada muzička zvezda je pre nekoliko godina posetila jednu privatnu klinku i zakazala ugradnju silikona, što je njena majka Gordana teško podnela prema pisanju domaćih medija.

Nakon što je uvećala svoje grudi Teodora je istakla kako je prezadovoljna, kao i da izgledaju baš kako je želela.

  • Ma ja sam već da ću to raditi i otvoreno pričala o tome, jer mi ne pada na pamet da foliram i lažem. Da, uradila sam, ali je to toliko diskretno da se mnoge našale koji znaju da sam išla na operaciju i pitali: "Ček, ti si stvarno radila grudi?". Tako da, odradila sam onoliko je meni dovoljno. I prezadovoljna sam – rekla je Teodora Džehverović za Telegraf.

Podsetimo, kako su pisali domaći mediji, Teodora je posle nekog vremena od operacije grudi imala problem kada joj je pukao implant u jednoj dojci zbog čega je tada morala da otkaže nastupe i ode kod lekara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz