Pretraži

Anja Mit o muzičkoj karijeri i koliko je samokritična

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Jedna od naših najpopularnijih glumica, Anja Mit za jedne domaće medije, otkrila je da li je stoga prema sebi kada se gleda u nekoj seriji ili filmu, te je objasnila da joj je njeno mišljenje najbitnije. 

– Kako kad, zavisi od raspoloženja. Nekada mi se jako dopada šta sam uradila, nekada onako, a nekada gađam televizor zbog sebe. Uglavnom vidim one stvari koje publika ne vidi, ono što mi glumci primećujemo. Sebi sam najveći kritičar i najvažnije mi je ono što ja mislim.



Njene kolege izjavile su da se karijere gradi i na odbijenim ulogama, ne samo na onim koje su prihvatili, a ona se složila sa time. 

– Hvala Bogu mogu da biram i odbijam neke stvari. Vodim računa da ne dođe do prezasićenja – da me ne bude ni previše, ali da me ne bude ni premalo. Karijere se sigurno grade na odbijenim ulogama, slažem se s tim.

S obzirom na to da je često gošća u muzičkim emisijama i da ima talenta za pevanje, Anja je otkrila šta misli o muzičkoj karijeri kada je ona u pitanju. 

 Videćemo, nikad nije kasno. Ne bežim od toga. Volim i da glumim, i da igram, i da pevam. Samo mi dajte scenu, i ja ću lako. Za sada nisam razmišljala, ali ako se ohrabrim da se oprobam u tome, onda ću to prepustiti ljudima koji se u to razumeju. Definitivno bi mi legla neka pop pesma. Ne verujem da bih baš mogla da se oprobam u folk muzici.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz