Pretraži

Anja Bla otkrila kako njena mama reaguje na provokativne slike koje objavljuje (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/anjablaa

Njeni pratioci navikli su da influenserka redovno objavi neku seksi sliku, a ovog puta ona na Instagramu, na zahtev fanova pokazala kako je izgledala u periodu kada je završavala srednju školu.Bivša devojka Bake Praseta srednjoškolsko obrazovanje završila je pre tri godine, a u tom periodu ona je imala crnu kosu, dok joj je lik gotovo identičan kao i danas.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

  • Maturska slika. Ova fotografija je arhivirana jer izgledam presmešno. Ali dobro, ovo je bilo pre tri godine – napisala je ona uz sliku.

Kako influenserka nema zadršku da objavljuje slike u izazovnim izdanjima i pozama, fanove je zanimalo šta o svemu tome misli njena mama i da li je podržava u tome, kao i da li bi volela da se i nejna ćerka, kada je bude imala, na taj način prikazuje u javnosti.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

  • Ja stvarno ne znam da li vi msilite da ću se ja uvrediti ili iznervirati kad me pitate ovako nešto – započela je ona i dodala:

  • Evo vam primer komentara moje mame kad joj pošaljem slike, a nikada se u žvotu nije slikala kao ja, tako da msilim da je i više nego očigledno da mi neće smetati da se moja ćerka tako slika kada bude imala dovoljno godina – objasnila je Anja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz