Pretraži

Angellina doživela udes: Pevačica se oglasila na društvenim mrežama, pa progovorila o neprijatnosti

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Angellina doživela je udes, pa je o svemu obavestila fanove putem društvne mreže X.

Naša popularna pevačina Angleina je veoma aktivna na društvenim mrežama na kojima deli detalje iz svog privatnog života, a sada je njene fanove sačekala uzemirujuća objava. Naime, pevačica je obavestila svoje fanove da je imala udes, što je izazvalo zabrinutost kod njih.

– Kakav predivan dan! Ali ovaj koncept „danas leto, sutra zima“ mi nije baš najjasniji – napisala je ona, pa dodala:

– Bitno da sam rekla kako je predivan dan danas i imala udes danas! – rekla je pevačica, a uskoro se nadovezala na ovu objavu.

 

– A neće grom u koprive! Al’ hoće u auto – napisala je Angellina ne otkrivajući detalje vezane za sam incident i neprijatnost koju je doživela, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, fanovi su ubrzo zaključili da je srećom prošla bez povreda.

„Bitno je da si ti dobro“, „Ženo, pazi se“, „Od sad za svaki dan pričaj kako je nikad gori haha“ – bili su samo neki od komentara.

Inače, poznata pevačica je ovih dana svakako bila u žiži interesovanja publike, kada je objavila novi album „1000 ljudi“ kojim je napravila pravi bum na domaćoj sceni. Pojedine pesme su se već izdvojile kao hitovi. Nakon toga ona je gostovala u najnovijem izdanju Quiza zajedno sa pevačicom Ivanom Boom Nikolić i tom prilikom su otkrile nepoznate detalje jedna o drugoj, a ceo kviz možete pogledati ovde.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz