Pretraži

ANĐELINA IPAK NE ŽELI DA SE ODVOJI OD BREDA? Najduži spor koji trese Holivud godinama

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Today

Slavan holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit, i dalje vodi borbu oko starateljstva nad šestoro dece, a najnovije informacije dokazuju koliko su odlučni u svojoj nameri, bez popuštanja, uprkos naporima i želji njihovih fanova da se pomire. 

Postupak razvoda najpoznatijeg para pokrenut je još 2016. godine, a sada je prelepa glumica odlučila da podnese zahtev za promenu sudije koji vodi ovaj slučaj. U njenim izjavama nalaze se tvrdnje da je sudija Džon V. Ouderkirk u bliskom odnosu sa Bredovom advokaticom zbog čega Anđelina smatra da treba da bude diskvalifikovan iz ovog postupka.

Njeni advokati podneli su zahtev Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, navodeći kako je sudija prećutao svoj odnos sa Bredovim braniocem. To je navelo pojedine izvore da stranim medijima otkriju da je glumica napravila ovaj potez kako bi odložila celokupan proces još više, jer, kako kažu, trenutna situacija joj ne ide u korist, dok su neki ubeđeni da zapravo ne želi da raskrsti sa mužem.



  • Anđelina pokušava da otpusti privatnog sudiju koji nadgleda njihov slučaj razvoda. Ona ima pravo na to, ali ako  da je na dobrom putu u ovom pravnom postupku, to ne bi trebalo da čini. Ovo je klasičan slučaj kada neko očekuje lošu odluku suda i pokušava da odloži postupak tražeći novog sudiju. Ovim postupkom samo želi da odugovlači- rekao je izvor blizak paru.

Ona naglašava da privatni sudija mora poštovati ista pravila obelodanjivanja i sukoba interesa kao i druge sudije. U podnesku piše da "nije važno da li je sudija Ouderkirk zapravo pristran. Prema zakonu Kalifornije, diskvalifikacija je potrebna tako da osoba koja je svesna činjenica 'može razumno izazvati sumnju' o mogućnosti sudije Ouderkirka da ostane nepristrasna. "

Glumičini advokati tražili su u privatnom postupku da se Ouderkirk diskvalifikuje, ali u prijavi piše da je Pitova strana insistirala na njegovom zadržavanju. Pit i Džoli proglašeni su razvedenima, a Pit je s njenog imena odbačen u aprilu 2019., nakon što su njihovi advokati zatražili drugostepenu presudu, što znači da mogu biti proglašeni samcima, dok ostala pitanja, uključujući finansije i starateljstvo nad decom, ostaju.

Pošto je većina dokumenata zapečaćena, nije jasno koja pitanja ostaju nerešena, ali Anđelina je 2018. podnela dokumente rekavši da glumac ne plaća dovoljno dodatka za decu, što su njegovi advokati osporili, nazivajući gest podnošenjem napora da se manipuliše medijskim prostorom.

Podsećamo, njih dvoje su se upoznali 2004. godine, a godinu dana kasnije, uplovili su u vezu. Venčali su se 2014. godine, a samo dve godine kasnije, glumica je zatražila razvod zbog Bredovog nasrtaja na najstarijeg sina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz