Pretraži

„MNOGI ZNAJU MOJE PESME, ALI NE ZNAJU MENE“: Anabela dobila poziv koji ju je ostavio u šoku – o svemu je imala potpuno drugačije mišljenje!

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/anabelci

Pevačica Anabela Atijas  bila je jedna od naših najpopularnijih muzičkih zvezda devedesetih godina dok je bila deo  grupe „Funky G“ sa tadašnjim suprugom Gagijem Đoganijem, međutim, sada se prisetila svojih početaka i otkrila šta ju je nedavno veoma iznenadilo.

Pevačica Anabela Atijas dugi niz godina prisutna je na našoj javnoj sceni, a svakim svojim pojavljivanjem privlači veliku pažnju, kako medija, tako i svojih mnogobrojnih fanova.

Iako je na vrhuncu muzičke karijere bila tokom devedesetih godina, kada je kao članica grupe Funky G sa svojim tadašnjim suprugom Gagijem Đoganijem važila za jednu od najpopularnijih pevačica tog vremena, njihove pesme i danas se rado slušaju i to ne samo među pripadnicima generacija koje su odrastale uz muziku devedesetih, već i među mnogo mlađom publikom.

Naime, Anabela je priznala da je bila sigurna da mlađe generacije ne zna njene pesme, međutim, iznenadila se kada je saznala da je istina potpuno drugačija.

– Dosta se mojih pesama povampirilo. Ćerka me izveštava, što se kaže „sa terena“, kada izlazi pa mi javlja da idu te moje pesme. Mnogo njih zna pesme, ali ne zna mene, tačnije ne zna ko je izvođač – rekla je Anabela.

Pevačica je dodala i to da ju je jedan poziv naročito iznenadio, a reč je o proslavi punoletstva devojke koja je insistirala da na njenom slavlju peva upravo zvezda devedesetih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bellezza 💌 (@bellezza.de.moda)

– Ćerka moje šminkerke je izrazila želju da joj na rođendanu peva zvezda iz devedesetih. Zapitala sam se šta ću tamo jer sam mislila da oni ne znaju taj repertoar. Ispostavilo se da sam pogrešila, jer su znali 80% pesama i divno sam se provela– otkrila je ona nedavno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz