Pretraži

„BILA SAM NA DNU“: Anabela Atijas nikad iskrenija, progovorila o najtežim trenucima u životu

Showbiz
0
Anabela Atijas
Screenshot: Instagram/anabelci

Poznata pevačica Anabela Atijas progovorila je o teškim momentima koje je imala u životu, pa je objasnila kako se nosila sa najtežim trenucima.

Pevačica koja je devedesetih godina vladala muzičkom scenom, svojim životom i dalje privlači veliku pažnju medija.

Anablea ima zavidnu karijeru, tri prelpe ćerke koje je usrećuju, kao i dve unuke i premda se čini da njen život beleži samo lepe trenutke, Anabela je priznala da se tokom života suočavala sa brojnim poteškoćama.

Anabela je sada za „Grand“ rešila da progovori o najtežim životnim udarcima, kada se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, ali i kada je ostala bez krova na glavom i izgubila sve o čemu je sanjala.

Ipak, iako je, kako kaže, tada „potpuno izgubila sebe“, ovi treški trenuci su je u potpunosti ojačali.

– Uvek treba biti strpljiv, Bog je rekao „strpljen-spašen“. Ja sam bila u fazi kada je sve puklo i prošlo, propalo, sve je uništeno, bila sam na dnu i mislila da niko ne može da me vrati. Gotovo, kraj i pepeo, tako sam mislila, ali nikako nisam bila u pravu – počela je priču, a potom nastavila:

– Univerzum je i te kako imao plan za mene. Neki glas u mojoj glavi mi je govorio da nisam u pravu i da dam šansu da učinim nešto za sebe, da dokažem sebi da nije kraj. I ne da nije bio kraj mogu da kažem da je zaista bio početak.

Foto: Instagram printscreen/anabelci

Pevačica je i istakla šta je bio njen motiv u životu, kao i šta je radila kada joj je bilo loše.

– Ja sam to čudo, bila sam na dnu! Zdravstveno sam bila jako loše, raznorazne bolesti su mi se dešavale. Propadala sam u svakom smislu te reči i digla sam se kao Feniks iz pepela i sad sam bolje nego ikada – ponosno je zaključila Anabela za „Grand“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz