Pretraži

„NAŠE VOLJENO ČUDO!“: Ana Sević emotivnim rečima raznežila sve, pa pokazala delić luksuzne proslave (FOTO)

Showbiz
0
ana sević
Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Pevačica i nekadašnja voditeljka Ana Sević podelila je na društvenim mrežama poseban razlog za slavlje u porodici.

Nakon braka sa folkerom Darkom Lazićem, sa kojim je dobila ćerku Lorenu, pevačica je uplovila u ljubavni odnos sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem.

Ana i Danijel su dobili dvoje dece, ćerku Senu i sina Simeona. Ana gotovo svakodnevno deli idilu svoje petočlane porodice, a poznato je da joj sadašnji suprug ugađa u svemu. Oni žive u luksuznom stanu na Vračaru, a poslednja promena u njihovom stanu bilo je nešto što je Ana dugo priželjkivala.

Njoj je, naime, suprug ispunio želju, te su oni u jednoj od prostorija u stanu ugradili bazen, pored koga se Ana često opušta.

Da ne oskudevaju ni u čemu imamo priliku da vidimo na društvenim mrežama, a Ana je sada podelila detalje proslave koju su ona i suprug priredili za ćerkicin treći rođendan.

Malena Sena je prošle godine imala tematsku žurku sa motivima Pepe Praseta, a po svemu sudeći to joj je ostao omiljeni lik iz crtaća s obzirom na to da je njena zabava i ove godine imala istu temu.

Ana je uz fotografiju mezimice podelila i emotivan opis, te je otkrila da joj se život promenio njenim dolaskom.

„Koliko je sreće ovo malo biće donelo u naš život … Beskrajne sreće i radosti🙏! Danas slavimo tri najlepše godine ovog našeg voljenog čuda! Sena is 3“, napisala je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz