Pretraži

Ana Mihajlovski progovorila o neizbrisivim traumama svoje dece

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ novas

Vozač je, kako voditeljka navodi, brzo pobegao sa lica mesta, a ona je za domaće medije detaljno opisala šta se dogodilo.

– Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač 'dačije sandero' metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da ga stigne, ali nije uspeo – istakla je Ana.Ona kaže da je pas bio na povocu i da je bio metar ili metar i po udaljen od devojčica, kao i da su odmah pozvali policiju kako bi što pre reagovali.

– Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio – dodala je ona  i dodaje da će sama tražiti snimke sa kamera na lokalima u okolini kako bi se bar saznalo ko je počinilac koji je usmrtio kuče i nije stao da pomogne istraumiranoj deci.

Takođe je istakla da su njene ćerke doživele veliku traumu i da jedna devojčica od juče ćuti, dok druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario.

– Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti –  zaključila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz