Pretraži

„POTREBNO JE NEŠTO VIŠE OD DOBROG IZGLEDA“: Ana Kokić otkrila kakvi je muškarci privlače, pa priznala kako se nosi sa starenjem

Showbiz
0
ana kokić
Photo: Instagram/anakokicmusic

Poznata pevačica Ana Kokić dugi niz godina je prisutna na javnoj sceni, a svojim pesmama ostavila je veliki trag u muzičkoj industriji, te se mnogi njeni hitovi i danas pevaju među mlađim generacijama.

Ana je punih deset godina bila u braku sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, sa kojim ima dve ćerke – Ninu i Teu. Međutim, par je 2019. godine odlučio da stavi tačku na svoj brak zbog, navodno, više Nikolinih prevara.

Pevačica je za medije više puta nakon njihovog razlaza isticala kako je sa nekadašnjim suprugom ostala u prijateljskim odnosima, te da podjednako učestvuju u vaspitavanju njihovih ćerki.

Ono što je za mnoge misterija jeste Anin trenutni ljubavni status s obzirom na to da se ona nije javno pojavljivala sa partnerom još od razvoda. Ona je sada za „Blic“ otkrila koje osobine mora da ima njen izabranik kako bi je osvojio.

U godinama sam kada je potrebno ipak nešto više od zgodnog tela da privuče moju pažnju. Lepo je kada je neko zgodan, ali uz malo truda i posvećenosti treninzima, svako može dobro da izgleda“, rekla je Ana.

Još od prvog pojavljivanja na sceni, pevačica važi za pravu lepoticu, a godine joj definitivno idu u korist, te se često mogu pročitati brojni komplimenti na njen račun, a ona je sada priznala da li se plaši starenja.

„Ne mogu da zaustavim vreme i svesna sam da ne mogu večno biti mlada, bar kada je fizički izgled u pitanju. Svakodnevna nega lica i tela je nešto što je ključno za lep izgled, a bore su svakako tu. I ne smetaju mi jer je to sve normalno. Sve dok je duša dobro, bore se ne primećuju“, navela je ona, a potom otkrila šta radi kada je nervozna.

„Svakome dođe žuta minuta pa i meni. Tada se trudim da se sklonim od svih dragih ljudi, a najčešće odem sama u šetnju da se presaberem i smirim.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz