Pretraži

Ana Ivanović pokazala svoju zabavnu stranu: Ovake fotografije sa Bastijanom još nismo videli (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: JC Olivera / Getty images / Profimedia

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švanjštajger jednom objavom na Instagramu su iznenadili fanove pokazavši njihovu zabavnu stranu.

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger mogu se pohvaliti da su jedan od omiljenih poznatih parova na našim prostorima. Njihova ljubavna priča privlači pažnju mnogih, ali ne intrigama već skladnim i harmoničnim životom kojim se ovaj par može pohvaliti.

Oni već godinama žive u srećnom braku izvan gradske buke i galame, i to u selu Vestendorf u Austriji, gde su napravili sebi pravo mesto za uživanje.

Svaka objava ovog para propraćena je velikom pažnjom kako stranih, tako i domaćih fanova i mada se oni trude da svoj privatni život zadrže za sebe, njihove povreme objave na društvenim mrežama nam otkrivaju pojedine delove njihove intime, a sada je Ana novim objavama privukla veliku pažnju i pokazala fanovima svoju i Bastijanovu zabavnu stranu.

Naime, oni su pozirali u potpuno neočekivanom izdanju za njih, a izgleda da se fanovima jako svidela ova promena i njihova opuštenost.

„Pokušali smo da budemo ozbiljni“, stoji u opisu objave, koju su fanovi odmah počeli da komentarišu.

 

„Ostanite „ozbiljni“ do kraja svog života“, „Omiljeni par, tako slatko“, „Vi ste tako sjajan par! Sve najbolje!“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod videa.

Podsetimo se, poznati par je nedavno posetio Beograd gde su uživali u čarima srpske prestonice. Ana je Bastijana tom prilikom odmah odvela na Kalemegdan, gde su nastale prelepe slike koje je bivši fudbaler podelio sa svojim pratiocima i napisao u opisu na srpskom:

„Zdravo Beograde“.

 


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz