Pretraži

PRE I POSLE: Ana Ivanović pokazala dva potpuno različita izdanja – svi su oduševljeni transformacijom naše teniserke! (FOTO)

Showbiz
0
Ana Ivanović
Foto:Printscreen/Instagram:anaivanovic

Bivša teniserka Ana Iavnović odavno je završila svoju profesionalnu karijeru i posvetila se porodičnom životu, međutim ona i dalje privlači veliku pažnju objavama na društvenim mrežama, na kojima fanovima najčešće zapada za oko njen nepogrešivi stil.

Poznato je da je Ana udata za čuvenog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, sa kojim je dobila troje dece, a ovaj poznati par svakim svojim pojavljivanjem u javnosti privuče veliku pažnju i oduševi izgledom.

Budući da smo, kada su oni u pitanju, navikli na perfektan stil i savršenu eleganciju, Ana i Bastijan ni ovog puta nisu pogrešili, pa su se na jednom događaju pojavili u savršenim kombinacijama – Bastijan je izdominirao u klasičnom crnom odelu koje je ukombinovao sa belom košuljom, a Ana je odabrala dugu belu haljinu koja je istakla njenu figuru. Haljina je bila sa dubokim dekolteom i golim ramenima, a Ana ju je ukombinovala sa plavim cipelama sa visokom potpeticom.

Međutim, mnoge je iznenadio snimak koji je Ana podelila sa svojim fanovima na Instagramu, a koji prikazuje kako su ona i njen suprug izgledali pre nego što su se sredili za ovaj događaj.

Ana je na snimku je pokazala kako je izgledala njihova transformacija, pa su pozirali u bademantilu, dok je Ana bila bez trunke šminke na licu, da bi odmah nakon toga pokazala i kako su izgledali nakon spremanja za crveni tepih, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

 

„Prelepi“, „Najlepši par“, „Obožavam ovaj par, divni su„, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Anine objave.

Podsetimo se, ova prelepa teniserka je nedavno proslavila svoj 36. rođendan, a muž joj je ovaj srećan dan čestitao preko Instagrama i to na srpskom jeziku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz