Pretraži

Ana Ivanović ima novi posao? Bivša teniserka novom objavom izazvala veliko interesovanje fanova (FOTO)

Showbiz
0
Ana Ivanović
Foto:Printscreen/Instagram:anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović je jednom objavom na Instagramu izazvala veliko interesovanje kod fanova koji se pitaju da li se to ona upušta u nove poslovne vode.

Prethodnih dana Ana Ivanović je u društvu svog supruga Bastijana Švajnštajgera uživala u rodnom Beogradu obilazeći važne znamenitosti prestonice. Njeno pojavljivanje u Beogradu privuklo je veliku pažnju mnogih fanova koji su joj putem Instagrama poželeli dobrodošlicu.

Ipak, izgleda da se odmor završio i da se Ana već posvetila novim obavezama, a o čemu se radi otkrila je putem Instagrama.

Naime, iako je ostavila iza sebe profesionalnu karijeru kako bi se posvetila porodici, ona se trudi da i dalje makar rekreativno uživa u belom sportu, a pored toga pokrenula je nekoliko biznisa.

Bivša teniserka je nedavno pokrenula liniju kozmetičkih proizvoda, a organska šminka koja nosi Anin potpis napravila je pravi bum na tržištu. Sada je Ana po svemu sudeći odlučila da se oproba u nečemu potpuno drugačijem.

Naime, Ana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz studija sa slušalicama na ušima i osmehom na licu, pa sada fanovi sa nestrpljenjem iščekuju da vide o čemu je reč, nagađajući da je možda u pitanju sinhronizacija za neki crtani film, dok su drugi komentarisali da je bivša teniserka možda odlučila da uplovi u muzičke vode!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

O čemu god da se radi verujemo da će privući veliku pažnju, jer „iznenađujuće“ je postao pridev koji redovno stoji uz njeno ime. Podsetimo se, ona je nedavno iznenadila, ali i očarala sve svojim pojavljivanjem na dodeli Oskara, gde je zasenila čak i holivudske zvezde.

Ana je za ovu priliku odabrala dugu haljinu žute boje. Otmeni model sa dugim rukavom i jednim golim ramenom, spuštao se sve do poda i završavao kratkim šlepom.

Krupne holivudske lonke prebačene preko jednog ramena, otvorene cipele, crna tašnica i suptilan srebrni nakit upotpunili su ovu glamoroznu kombinaciju, a njeno pojavljivanje upotpunio je njen suprug koji je pored nje pozirao u klasičnom crnom smokingu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz