Pretraži

Amber Herd u iskazima na suđenju koristi replike iz filmova?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

Amber je pre dva dana dala iskaz na sudu iznevši šokantne detalje o njenoj vezi sa glumcem, a kako je njeno ponašanje sve vreme pod lupom javnosti, sada je pojedine iskaze prokomentarisao i psiholog Kuper Lorens.



On je istakao da je njeno izlaganje delovalo pomalo lažno, a da je glumica zvučala uvežbano.

Sa druge strane, kako i brojni fanovi glumačkog para prate dramatična suđenja i svedoočenja, pojedini su zapazili da izjave koje je Herdova davala su zapravo, prema njihovim tvrdnjama, replike iz filmova i serija.

Tako, tviteraši su uočili da je ona "drink lots of tea" izgovorila na isti način na koji je to rekla Džulija Roberts "Notting Hill" svom filmskom partneru Hjuu Grantu. Takođe, korisnici ove društvene mreže pišu da su izjave Amber Herd da ju je Dep ošamario, a zatim rekao da bi radije odsekao sebi ruku nego ponovio isto, zapravo citat iz filma "Mildred Pierce".

Podsećamo, Džoni Dep tužio je za klevetu bivšu suprugu Amber Herd sudu u okrugu Ferfaks u Virdžiniji zatraživši 50 miliona dolara odštete zbog njenog autorskog teksta objavljenog 2018. godine u Vašington postu, u kojem je glumica istakla da je žrtva porodičnog nasilja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz