Pretraži

Alen Sakić ekskluzivno za IDJTV otkrio sve detalje o Rastinom hapšenju

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pre nego što je Rasta priveden, on i njegov drug i saradnik Alen Sakić svojoj publici su pripremili numeru "Benz ili Bimmer", međutim spot koji je bio planiran nažalost nije mogao da se realizuje, pa je odrađen na malo drugačiji način, ali to publici nije smetalo pa je pesma za vrlo kratko vreme postala hit.

Desilo se to što se desilo, imali smo neke planove za taj spot na istoj toj lokaciji, sve jako slično. Međutim, desilo se to što se desilo. Složili smo se oko te lokacije, da odradimo to što smo zamislili, samo eto nažalost bez njega. Mi smo sedeli tu u studiju i ja sam mu pokazivao tu lokaciju pošto je to dole kod mene u blizini, i bio sam u fazonu ,,Ajde da odemo da vidimo", on je bio u fazonu ,,Ovo je ful, ajde da idemo da vidimo", i kada je došao po mene to se desilo što se desilo i nismo ni otišli, onda smo mi nastavili da radimo to bez njega – iskren je bio Alen.



Balkaton tim je odlučio da ovu numeru izbaci i na taj način Rasti pruži podršku, koju svakodnevno šalju i njegove kolege i prijatelji, ali su takođe istakli i da je bilo jako teško bez njega.

To je neki moj prikaz poštovanja prema njemu i svemu tome što radi. Kao neka podrška, eto tako sam ja to video. Kako može da mi bude bez njega? Jako teško – istakao je on.

Od Rastinog hapšenja u medijima su se pojavljivale razne informacije, ali Balkaton ekipa nije dostupna za druge medije kada je ova tema u pitanju.

Ispituju stalno, mislim kada se to desilo sa bratom svi su pitali šta je bilo. Iskreno da kažem, ne pričam o tome, bilo mi je jako krivo što se svašta pisalo na početku, baš su zatrovali, mislim i dalje to rade. Bilo mi je u početku jako krivo, a sada iskreno da kažem više me ne interesuje, radim muziku i uživam uz nju. To bi i on radio, znam da ga to ne zanima, ne bi obraćao pažnju na to i pokušavam da se ne obazirem na to, ne interesuje me. Nisu nas stvorile novine, niti mediji, nas su stvorili ti ljudi koji nas slušaju i to je to – ispričao je on.

Međutim, ni Balkaton ekipa nema nikakve informacije o Rasti, jer je još uvek pod istragom, ali su istakli da sve spekulacije po medijima nisu tačne.

Stvarno ne znamo ništa, sedimo i čekamo. Nisu tačne, nijednog momenta – završio je on.

O čemu smo još pričali, i o planovima Balkaton ekipe možete ispratiti u novom izdanju emisije IDJHOT u ponedeljak u podne.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz