Pretraži

Aleksandra Prijović progovorila o roditeljstvu i detaljima novog albuma

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Aleksandra Official

Ona je za IDJHOT otkrila kada bi fanovi mogli da očekuju njene nove numere i da li su u pitanju singlovi ili dueti.

– Pripremam moj drugi studijski album, koji je planiran za jun 2022. godine. Za sada su sve solo pesme.



Kada je u pitanju ljubavni život pevačice, u poslednje vreme bilo je raznih spekulacija kada je njen brak u pitanju, a ona je objasnila kako reaguje kada pročita te naslove.

– Toliko se pisalo da je nemoguće da se ne naviknem na to. Dešavalo se da se piše i nešto što nije tačno. Krizu u braku nemamo.

Photo: Instagram/aleksandraprijovic

Photo: Instagram/aleksandraprijovic

 

Otkrila je da njen sin, koji ima nepune tri godine i koga ne prikazuje u javnosti, više karakterno podseća na nju, a istakla je i da bi volela da, kada poraste, bude vezan za porodicu.

– I ja sam vezana, mada su muškarci generalno opušteniji po tom pitanju. Inače je stvarno dobro dete, sve jede… – našalila se ona i dodala da ga je tata, odnosno Filip Živojinović više razmazio.

Aleksandra se potom osvrnula i na svoje glumačko iskustvo i otkrila šta joj je najteže bilo kada je snimanje serije u pitanju.

– Najteže mi je padalo to što smo snimali uvek posle mojih nastupa. Posle nastupa išla sam odmah na snimanje, uvek sam bila umorna, nisam mogla da se skoncentrišem. Međutim, to mi je prelepo iskustvo, a Filip me je podržao da se isprobam u svetu glume. Mislim da sam se dobro snašla. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz