Pretraži

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ, KARLEUŠA, BRESKVICA… Ove poznate pevačice su bile u centru skandala zbog golih fotografija (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Trenutno najaktuelnija vest koja kruži internetom jeste gola fotografija Aleksandre Prijović. Ovo nije prvi put da se pevačica nalazi u ovakvoj situaciji, s obzirom na to da u početku nije htela da se oglašava povodom ove teme, ipak je na kraju odlučila da demantuje, i dodala kako je to montirana slika i kako smatra da joj to mediji nameštaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me back… ☀️🌊🏝

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 25. Јан 2018. у 11:37 PST

Takođe, pevačica Dara Bubamara često se nalazi u žiži interesovanja kada je ova tema u pitanju. Pored obnaženih fotografija ona je na svom Instagram profilu nedavno objavila i golišavi snimak, koji je brzo sklonila i istakla da je to slučajno i bez ikakve namere uradila. Međutim, ona ne krije da voli da stavi svoje zgodno telo u prvi plan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌴☀️#dubai❤️

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана 29. Јан 2020. у 9:42 PST

U ovakvoj situaciji bila je i popularna pevačica Jelena Karleuša. Kako se pisalo pevačica i fudbaler Ognjen Vranješ imali su tajnu aferu. Ognjen je javno izbacio obnažene fotografije poznate pevačice, i snimak na kojem zajedno šetaju Akropoljem u Atini. Karleuša je odmah to demantovala i podnela tužbu protiv fudbalera, a kasnije se oglašavala na društvenim mrežama i govorila kako je to montaža i udar na njenu porodicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Montenegro

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 3. Авг 2019. у 12:45 PDT

Jedna od novih i najmlađih pevačica na muzičkoj sceni, Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, već je uspela da oseti ovo na svojoj koži. Internetom je kružio obnaženi video a mnogi su ga povezivali sa njom, i komentarisali kako je ona u tom videu. Ona je to odmah demantovala i rekla da nema nikakve veze sa njom, a onda je dobila veliku podršku svojih kolega.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋

Објава коју дели Anđela Ignjatović BRESKVICA (@brrrreskvica) дана 14. Апр 2020. у 7:27 PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz