Pretraži

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ EKSKLUZIVNO POSLE TESTIRANJA NA COVID-19: Bilo me je strah i nije mi bilo prijatno!

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandra__official

Kako kruži vest da se Aleksandra testirala na COVID-19, ekipa IDJTV-a odmah ju je kontaktirala da  bi iz prve ruke saznala njene rezultate, ali i kako se osećala dok je čekala tako ozbiljnu vest.

Čim je stigao negativan rezultat znači da je dobro prošlo (smeh). Naravno da me je bilo stah i da nije bilo prijatno, ali važno da je prošlo sve kako treba – rekla je ona.Zanimalo nas je da li se ona još uvek pridržava mera predostrožnosti kada je korona virus u pitanju.

– Pa moram da priznam da sam se u proteklom periodu opustila, kao i svi, i nisam mnogo vodila računa. Sada, posle cele ove situacije ću sigurno da budem opreznija, kako zbog sebe, tako i zbog svih ljudi u mojoj okolini – dodala je Aleksandra.

S obzirom na to da poznati polako kreću sa svojim obavezama, nastupima i događajima, pitali smo je kako komentariše to što su poznati u strahu zbog velikih okupljanja.

-Svako od nas je individua za sebe i razumem i strah, a i opuštenost. Svako treba da radi onako kako oseća i da mu se taj osećaj ne zamera. Ono što ja mislim, jeste da i dalje svi treba da vodimo računa i budemo odgovorni – rekla je ona.

Kako se vratila svojim obavezama, Aleksandra je sinoć nastupala u poznatom beogradskom klubu i dobila veliki broj komplimenata. Zbog toga smo joj tražili da nam otkrije tajnu svog lepog izgleda.

-Hvala na lepim rečima, trudim se (smeh). Pa uvek sam ja na režimu ishrane. Nekad sebi dam oduška, ali nema opuštanja previše – završila je Aleksandra

Photo: Instagram/aleksandra__official

Photo: Instagram/aleksandra__official

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz