Pretraži

ADRIANA KADAR I SAVA DŽEHVEROVIĆ SAZNALI POL BEBE! Budući roditelji dirljivim snimkom raznežili fanove! (VIDEO) 

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/adrianakadar

Nakon što su saznali da će se njihovoj porodici pridružiti novi član, budući roditelji želeli su da na poseban način otkriju pol bebe, a sve do sada tu informaciju znala je samo buduća tetka Teodora Džehverović. Adriana i Sava su srećne vesti sa javnošću podelili tokom boravka u Egiptu, kada su najavili da će pol deteta otkriti po povratku sa putovanja, što su sada i uradili. 

Naime, par je organizovao proslavu za svoje najbliže prijatelje i članove porodice, a nakon što su se svi okupili i dali svoje mišljenje o tome kog pola će biti beba, budući roditelji saznali su da će njihovo prvo dete, baš kao što je većina i pretpostavila – biti devojčica!

 

Par je sa fanovima srećne vesti podelio dirljivim snimkom, a Adriana je uz video podelila i nežne reči upućene svojoj nerođenoj mezimici. 

–  Ti si naš dar Božiji i mama i tata ti obećavaju bezuslovnu ljubav! Hvala svim ljudima koji su bili danas deo naše najveće radosti. Volimo vas! – napisala je Adriana na Instagramu, a čestitke oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

Podsećamo, Adriana koja će se poroditi sredinom jula, nedavno je putem Instagrama fanovima otkrila da je nakon saznanja da je u drugom stanju odmah pozvala Teodoru Džehverović, koja je, kako je istakla, počela da "vrišti i plače od sreće".

– Nju sam iste sekunde pozvala kad sam saznala. Bila je u kolima, vraćala se s nastupa, u isto vreme je počela da vrišti i da plače. Nisam snimila – ispričala je Adriana tom prilikom i dodala da je upravo Teodora bila jedina osoba koja je tada saznala pol bebe. 

 – Radila sam 28. decembra prenatalni test, dobili smo rezultate 6. januara. Sve je hvala Bogu u redu, a kada je na red došlo saopštenje kog je beba pola, telefon je prosleđen tetki, a Sava i ja smo pobegli u kupatilo i pustili vodu da teče, da slučajno ne čujemo – ispričala je Adriana. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz