Pretraži

ADEL ZAŠTITILA SVOJE BOGATSTVO PREDBRAČNIM UGOVOROM: Pevačica zarađuje milione, a od vrednosti nekretnina koje poseduje zavrteće vam se u glavi!

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

S obzirom na to da ova poznata pevačica sprema nove projekte, njeno bogatstvo će još više rasti, a ona želi da se osigura na vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Adel važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda današnjice koja posediju izvanredan vokal, te nikoga ne čudi što svakim svojim nastupom zaradi veliku svotu novca.

Pored velike sume novca koju zarađuje od nastupa, pevačica je zbog svog izvanrednog vokala više puta nagrađivana najvećim priznanjima i muzičkim nagradama, zbog čega i dalje ponosno nosi titulu jedne od najpopularnijih svetskih muzičkih zvezda.

Međutim, kako njeno bogatstvo raste iz dana u dan, Adel je odlučila da napravi potez koji je, uprkos tome što je to uradila na nagovor svojih prijatelja, iznenadio mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Naime, nju su prijatelji savetovali da potpiše predbračni ugovor kako bi zaštilila svojih 220 miliona dolara, koje je zaradila od prodaje svojih albuma.

Pored pozamašnog bankovnog računa, Adel ima i više nekretnina, pa je jedna od njih u Engleskoj, a njena vrednost procenjena je čak na 11 miliona dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Pored Velike Britanije, ona poseduje i imanje u Kaliforniji čija je vrednost procenjena na 10,5 miliona dolara, ali to su jedne od njenih najjeftinijih nekretnina koje poseduje.

Adel je sebe počastila vilom u Los Anđelesu čiji je prethodni vlasnik bio Silvester Stalone, a za nju je izdvojila ćak 58 miliona dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

S obzirom na to da su sve ove cifre i te kako velike, mnogi su opravdali potez pevačice koja se odlučila da zaštiti svoje bogatstvo potpisivanjem predbračnog ugovora.

Poznata britanska pevačica se tajno udala za Riča Pola, a pre njega je bila u emotivnom odnosu sa Sajmonom Koneckim, sa kojim ima sina Anđela.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz